Nieuws Financiën

Pandeigenaar V&D Twello verwacht snelle invulling

Pandeigenaar Maré Elizen is verzot op het V&D-pand en dat is niet gek.Het kostte hem tien jaar om het pand te verkrijgen, vertelde hij al eens. ,,Ik ben verliefd op dit mooie en karakteristieke pand en streef naar een hoogwaardige invulling. Het is een geweldige uitdaging er iets nóg mooiers van te maken.''

Van onze redactie 19 februari 2016

Vdvroomdreesman1065

Over twee à drie maanden denkt Elizen de naam te kunnen noemen van de partij die de rechterkant van het voormalige V&D-pand gaat huren. Met deze 'grote buitenlandse modeketen' sluit hij binnenkort een overeenkomst: ,,Ik heb de absolute overtuiging dat dit doorgaat.'' Deze partij kan zich, zo verwacht Elizen, hier eind dit jaar of in het eerste kwartaal van 2017 vestigen.

OnderhandelingenResteert de linkerzijde ('Magazijn De Zon'). Hiervoor heeft hij ook een kandidaat op het oog. De onderhandelingen met deze eveneens internationaal opererende partij moeten nog beginnen. ,,Deventer zou staan te juichen als dit lukt'', belooft de Twellose onroerendgoedmagnaat. De branche van deze kandidaat wil hij nog niet prijsgeven.