Podcast Financiën

‘Wake Up Call’: hoe NBWM ondernemers de weg wijst bij valutarisico’s

Vanaf het Mediapark in Hilversum hoor je deze werkweek elke vroege ochtend een nieuwe aflevering van 'Wake Up Call', waarin presentator Guy Hoeks praat met de ondernemer achter een onderscheidend bedrijf dat iedereen wakker schudt, verbaast en informeert over bijzondere innovaties. Vandaag is de hoofdrol weggelegd voor Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij (NBWM).

Presentator: Guy Hoeks 5 juni 2019

Joost Derks podcast wake up call

In de derde aflevering van deze podcast het fintechbedrijf NBWM, voluit de Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij. De oprichters zijn de onderneming gestart omdat ze zelf aanliepen tegen de hoge kosten en risico’s bij het internationaal betalen en wisselen van geld. Sinds 2013 helpt NWBM bedrijven en particulieren om valutatransacties eenvoudiger, goedkoper en beter te maken.

Financiële tips en tricks van een inspirerende fintechexpert

Guy Hoeks spreekt directeur Joost Derks over de valkuilen van internationaal ondernemen en dan vooral de valutarisico’s. Nog belangrijker: hoe ontwijk je die risico’s en heb je zo weinig mogelijk last van bijvoorbeeld sterk fluctuerende koersen in het buitenland? Een podcast vol financiële tips en tricks van een inspirerende fintechexpert.

Luister ook naar de eerdere podcasts met Siete Hamminga van Robin Radar en Bertino Verstege van Nedap.

De nieuwe podcast-serie 'Wake Up Call' is ook te beluisteren op New Business Radio, elke vroege ochtend rond 7.15 uur.