Advertorial van Dytter

Advertorial Innovatie

Dytter: 'Waarom het tijd is voor een boekingsplatform in de zorg'

In 2022 hoor je op elk moment van de dag zorg te kunnen regelen die je nodig hebt. Toch is dat niet zo. Dytter-oprichter André Piso ondervond dat zelf in 2014 toen hij thuiszorg voor zijn ouders wilde regelen, maar dat niet lukte.

André Piso 16 mei 2022

30 Planner aan het werk buiten

Dytter, een revolutionair boekingsplatform voor de zorg. Foto Dytter

Je regelt tegenwoordig alles eenvoudig en snel online. Waarom dan niet zoiets persoonlijks en belangrijks als zorg? Zijn idee; een boekingsplatform waarmee je zelf zorg kunt zoeken en boeken. Het bleek een gouden idee, want sinds de oprichting is Dytter stormachtig gegroeid.

Gewend aan slimme technologie

Dankzij het direct verbinden van zorgverleners en zorgorganisaties maakt Dytter de zorg betaalbaarder, sneller en slimmer. ,,Er liggen voor zorgorganisaties nog kansen bij het inzetten van externe zorgverleners. Dat is vaak een tijdrovend proces met tussenpersonen, zoals intercedenten en recruiters. Zorgorganisaties hoeven de huidige werkwijze niet overboord te gooien, maar kunnen wel openstaan voor de nieuwe digitale mogelijkheden van nu. Eigenlijk is dat niets nieuws. Je kunt ons namelijk vergelijken met Airbnb, Thuisbezorgd of Bol.com. Daar ben je het gewend om met één druk op te knop iets te regelen.”, aldus André Piso.

''Je kunt ons vergelijken met Airbnb, Thuisbezorgd of Bol.com. Daar ben je het gewend om met één druk op te knop iets te regelen''

André Piso, Dytter-oprichter van Dytter

Zo werkt Dytter

Zorgverleners geven hun beschikbaarheid door via een app. Zorgorganisaties zien vervolgens wie er waar en wanneer beschikbaar is. Andersom hebben zorgorganisaties ook de mogelijkheid om langdurige opdrachten en spoeddiensten uit te zetten. Zo verbindt Dytter vraag en aanbod met elkaar. Wij zorgen ervoor dat alle zorgverleners gescreend zijn en over de benodigde diploma’s beschikken. Als zorgorganisaties zich bij ons aansluiten, krijgen ze meteen toegang tot 1800 zorgverleners. Die staan te popelen om aan de slag te gaan.

Stormachtige groei

,,Het aantal zorgverleners groeit elke maand hard. We hebben daarnaast zeventien organisaties, die maandelijks bij ons boeken. Ze zijn enthousiast, omdat het betaalbaarder is en het platform heel transparant werkt. De zorgorganisatie ziet meteen wat hij betaald. Dat is ofwel het uurtarief van de zorgverlener en een boekingsfee van 10% of - bij langdurige diensten- een zelfgekozen uurtarief”, stelt Nienke Slaghuis, campagnemanager bij Dytter. ,,Een boekingsplatform kan echt de uitkomst zijn voor zorgorganisaties.''

Een boekingsplatform voor zorgorganisaties: 5 voordelen

Heeft uw zorgorganisatie ook een tekort aan personeel? En is het qua budget moeilijk om extra zorgverleners in te zetten? Dan kan een boekingsplatform een betaalbare, snelle en eenvoudige oplossing zijn. Ontdek de voordelen in het gratis whitepaper.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws