Aangeboden door ENGIE Energie

Branded Content Duurzaamheid

Hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid en zichzelf scherp houden

Het is winter en de temperatuur tikt ‘s nachts het vriespunt aan. Dat deert ondernemer Eric Roosen niet. Hij gaat regelmatig naar de sportschool. Om zichzelf op te laden… Vooraf laat hij zich onderdompelen in de wereld van de laadpalen door presentatrice Esmay.

Van onze redactie 8 december 2020

Engie de ondernemer duurzaam ondernemen

In de videoserie ‘Opgeladen Ondernemen’ volgt Esmay ondernemers die willen beginnen of doorpakken met duurzaamheid. Een laadpaal op de zaak is een quick win.

MyChannels Video ID: 185195

Eric’s bedrijf maakt sokken van oude visnetten. Onder de merknaam Healthy Seas Socks verkoopt hij gerecyclede sokken en doneert hij een deel van de opbrengst aan de duikers die de achtergebleven visnetten opduiken. Deze visnetten raakten verstrikt op de zeebodem en vormen een gevaar voor het zeeleven.

Eric’s business is duurzaamheid maar hij wil ook duurzaam zijn in zijn bedrijfsvoering. Hij gelooft in people, planet en profit. Hij rijdt elektrisch maar zoekt nog een paal op de zaak. Door het bezoek van Esmay leerde hij dat je niet alleen een laadpaal aanschaft voor jezelf of je medewerkers, maar ook voor je gasten. ,,Goed voor je klanten zorgen, is ook werken aan een duurzame klantrelatie”, aldus Eric.

Energieleverancier ENGIE installeert bij alle bedrijven. Eric koos voor ENGIE omdat hij weet dat ENGIE voorloper is in duurzaamheid en een uitgebreid track record heeft in energieprojecten bij grote en kleine bedrijven. ,,Ik zocht een partij met verstand van business to business”, aldus Eric.

De 5 voordelen van laadpalen via ENGIE:

  1. Professioneel advies op maat
  2. Rijden op je eigen groene energie
  3. Je eigen laadpaal, dus niet meer afhankelijk van openbare palen
  4. Duizenden succesvolle installaties door kwalitatieve installateurs
  5. Hoge klanttevredenheid

Ben je geïnteresseerd in laadpalen bij jouw op de zaak?

Bel voor vrijblijvend advies (088) 444 66 80 of kijk op www.engie-energie.nl/opgeladen-ondernemen