Nieuws Duurzaamheid

Tony's Chocolonely: hoe je binnen een paar jaar een gevestigd merk bouwt

Zes jaar geleden werd Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely ernstig ziek. Hij herstelde maar realiseerde dat hij geluk had gehad. ,,Ik leef nu in de extra tijd van mijn leven en maak daardoor veel bewustere keuzes. Ze moeten goed zijn voor de wereld.'' De CCO - Chief Chocolate Officer - werkt in Zaandam keihard aan de realisatie van zijn grote droom: een eigen én bovenal eerlijke chocoladefabriek.

Van onze redactie 4 oktober 2019

Beltman Tonys Chocolonely

CCO Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely is op 31 oktober een van de topondernemers on stage tijdens het MKB Ondernemerscongres van RTLZ en De Ondernemer.

Henk Jan Beltman is op 31 oktober een van de topsprekers bij het MKB Ondernemerscongres, waar hij uit de doeken doet hóe je binnen een paar jaar een gevestigd merk kunt bouwen. En natuurlijk zal hij vertellen hoe het staat met de bouw van zijn unieke mega chocoladefabriek - sterker nog: 'chocoladepretpark' met achtbaan - in Zaandam, die straks jaarlijks 500.000 bezoekers moet gaan trekken. Kijk maar 'ns mee:

Met Tony’s Chocolonely staat Beltman voor een belangrijke missie: het 100% slaafvrij maken van de chocolade-industrie. De introductie én met name de reden erachter schudde de gevestigde orde in de branche intussen flink op. In enkele jaren groeide Tony’s Chocolonely uit tot het grootste chocolademerk van Nederland met een jaaromzet van meer dan 55 miljoen euro. Enne, dat zijn ongeveer 36 miljoen repen.

Ontmoet Henk Jan Beltman tijdens het MKB Ondernemerscongres

Kom kijken en luisteren naar het inspirerende verhaal van Henk Jan Beltman tijdens het MKB Ondernemerscongres op 31 oktober in Den Bosch. Hét jaarlijkse oplaadpunt voor succesvolle ondernemers. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes. Bekijk hier het programma, of bestel hier direct je tickets.