Nieuws Groei

Vedder&Vedder te zien bij Videoland: van lopende band naar miljoenenbedrijf

‘If you can see it in your mind, you can hold it in your hand’. Ooit begonnen de tweelingzussen Esther en Anne aan de lopende band van de appelflappenfabriek in Spakenburg, maar toen ze erachter kwamen dat ze wel heel hard moesten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen, besloten ze zelf te gaan ondernemen. Met veel hard werk en vertrouwen in elkaar hebben de twee zussen in vijf jaar tijd hun idee om gepersonaliseerde sieraden te lanceren uitgegroeid tot een succesvol miljoenenbedrijf dat binnen heel Europa actief is.

Van onze redactie 26 november 2021

Twins Of Gold Vedder Vedder

Foto: Videoland.

De twee zussen werken samen met bekende mensen zoals onder meer Rita Ora, Monica Geuze en Chantal Janzen en zijn als klap op de vuurpijl dit jaar zelfs genomineerd voor Meest Inspirerende Ondernemer(s) van het Jaar. De driedelige docuserie ‘Twins of Gold’ is vanaf 29 november te zien bij Videoland.

Anne en Esther Vedder: ,,We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar een zelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit…tot we onze passie ontdekten en er 100 procent voor gingen".

Ook Anne en Esther Vedder zijn genomineerden, lees hier hoe je kunt stemmen: Stembussen voor Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar zijn geopend!

In de docuserie ‘Twins of Gold’ volgt Videoland de Vedder-zussen met exclusieve kijkjes in hun privéleven. Hoe gaan deze twee ondernemers om met tegenslagen en uitdagingen en wat is het geheim achter hun succes?

De driedelige docuserie ‘Twins of Gold’ wordt geproduceerd door Monday Media en is vanaf maandag 29 november te zien bij Videoland.

Terug in de tijd, naar 2019, de beginfase van Vedder & Vedder (video): Vedder&Vedder wil ook internationaal doorbreken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws