Nieuws Groei

Groeiambities: exclusieve coachingsessie met Monique Ansink

Groeit jouw bedrijf of heeft het nog genoeg groeipotentie en loop je tegen uitdagingen aan? Hoe kom je tot een scherpe groeistrategie en breng je focus aan in ambities? Waar begin je? Vragen waar iedere ondernemer die groeit met zijn bedrijf tegenaan loopt. Juist in roerige tijden is het prettig te sparren met een ervaren collega-ondernemer. Daarom organiseren we, samen met nlgroeit, tijdens de Week van de Ondernemer exclusieve coachingsessies.

Van onze redactie 13 november 2020

Laatste update: 17 november 2020 21:30

Exclusieve coaching ondernemers met groeiambitie

Programma

20.00 uur Opening door Gerard van den Broek, directeur De Ondernemer
20.10 uur Presentatie coach Monique Ansink Duurzaam ondernemen
20.30 uur Q&A, stel je vraag

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer staat dit jaar volledig in het teken van het supporten van ondernemers(chap). Dit is meer dan ooit van belang. De Ondernemer en RTLZ zetten haar kanalen in om ondernemers te voorzien van praktische informatie, inspirerende voorbeelden, interactieve workshops, bijzondere portretten van ondernemers en nog veel meer. Ons doel is om ondernemers sterker uit de crisis te laten komen, zij verdienen alle support.

Wat is nlgroeit?

nlgroeit helpt ondernemers, zij bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Dit doen zij door ondernemers te matchen met ervaren mentoren die al een paar stappen verder zijn. Zij delen relevante informatie en kennis die betrekking hebben op groei en vaardigheden om jou te helpen om de volgende groeistap te zetten.

Dit zijn de coaches

Vrijdag: Monique Ansink
Duurzaam ondernemen

Monique is optimistisch, verbindend en creatief. Werkt hard aan het behalen van duurzaamheids-doelen (SDG’s) voor People en Planet. Ze is gespecialiseerd in duurzaamheid, export, internationaal ondernemen, procesbeheersing, innovatie, retail en platte organisatie structuur. Daarnaast is zij in staat inzichtelijk te maken hoe elke onderneming kan transformeren om impact te maken en duurzaam bij te dragen.