Nieuws Groei

Gamechanger Marianne Timmer spreker op LEF-event

Drievoudig Olympisch kampioen Marianne Timmer is de laatste toevoeging aan het programma voor het LEF-event bij AFAS op 23 november. De oud-topsporter weet als geen ander hoe je de lessen uit de sport kunt gebruiken in je onderneming.

Van onze redactie 11 november 2022

Timmer gamechanger lef afas

Foto: Marianne Timmer.

'Timmertje, Timmertje, wat doe je nu?' Sinds commentator Frank Snoeks die woorden uitsprak bij het behalen van haar eerste gouden medaille is Marianne Timmer als sportvrouw in de canon van legendarische Nederlandse vrouwen opgenomen. Hoe mooi is het dan dat je haar kunt horen spreken tijdens het LEF-event op het hoofdkantoor van AFAS in Leusden!

Hoe maak jij als ondernemer het verschil? Vraag het de gamechangers op het LEF-event met Bas van der Veldt (AFAS Software), Lucas van Zandvoort (Crocs) en Jasper de Rooij.

Tijdens haar loopbaan won ze drie gouden medailles op de Olympische Spelen en werd ze diverse malen wereldkampioen. Daar leerde ze over doorzetten en het beste uit jezelf halen. Ook kwam lef op haar pad, vooral toen ze tegen de regels in ging skiën. ,,Als coach kun je af en toe echt wel eens door de vingers zien dat teamleden de regels overtreden. Zo komen zij tot nieuwe ontdekkingen. Het opzoeken van de grenzen zorgt er namelijk voor dat het team de grenzen gaat verleggen,” geeft ze mee.

Lees ook: Kaartverkoop gestart: gamechanger Bas van der Veldt (AFAS) op LEF-event

Timmer zette het tijdens haar loopbaan om in de praktijk toen ze als haar eigen team opzette. ,,Een eigen ploeg was voor mij het ideale scenario. Dan kun je je eigen route uitstippelen met je eigen ideeën.” Tegenwoordig is houdt Marianne zich vooral bezig met vitaliteit in organisaties en in mensen. Marianne weet wat het geheim achter een succesvol team of individu is. Ze creëert omstandigheden waarin je topprestaties kan afdwingen.

Marianne Timmer wint goud in Nagano 1998. Foto: ANP.

LEF-event, AFAS Theater in Leusden

Het geheim van gamechangers in de zakelijke markt en topsport ontrafeld

Wat kan je doen om nu écht het verschil te maken met jouw onderneming? Wat kan je doen om tegenslagen te verwerken? Of wat juist niet? Het zijn vragen die je op 23 november tijdens het LEF-event in het AFAS Theater in Leusden zélf aan topondernemers Bas van der Veldt (AFAS Software), Jasper de Rooij (Simpel.nl) en Lucas van Zandvoort (Crocs) kunt vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws