Nieuws Groei

Gratis goede voorbereiding voor de ondernemer in spe: KvK Startersdag

Plannen om ondernemer te worden? Dat kunnen we alleen maar toejuichen! Ook hier geldt: een goed begin is het halve werk, dus bereid je terdege voor. Met een bezoek aan de KvK Startersdag, bijvoorbeeld.

De Ondernemer | Foto: www.bertilvanbeek.nl 11 juni 2019

Startersdag

Of je huis nu op het spel staat of dat je alleen maar een laptop nodig hebt, natuurlijk wil je als aanstormend ondernemer slagen. Houd je plannen daarom goed tegen het licht en maak in je enthousiasme niet te snelle stappen. Een goede manier om je voor te bereiden op het grote werk is deelname aan de KvK Startersdag. Laat je inspireren door ervaren ondernemers en collega-starters die net er net zo veel zin in hebben als jij.

Deskundigen in marketing, administratie en acquisitie

De eerstvolgende KvK Startersdag vindt plaats op 22 juni in Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Te ver weg? Geen nood, het programma is ook online te volgen. Je kunt met vragen terecht bij tal van deskundigen op uiteenlopende terreinen, waaronder marketing, administratie en acquisitie. Ook zijn er tips en stappenplannen met thema's als 'Een eigen bedrijf, de 10 stappen', '10 valkuilen en oplossingen voor startende zzp'ers' en 'Ondernemen en juridische zaken: 10 tips op een rij'.

Je onderneming laten groeien

Heb je al een onderneming, maar loop je nog regelmatig tegen zaken aan? De KvK Startersdag is er ook voor jou, zie programmaonderdelen als 'Grow your business by growing yourself' en 'Hoe bespaar je tijd met je boekhouding?'. Meer informatie over de KvK Startersdag vind je hier, maar je kunt je ook meteen inschrijven. Doe het snel, want daarna is de KvK Startersdag pas weer op 2 november.