Video Groei

Ondernemen in de VS: Bits of Stock maakt van klanten mede-eigenaren

Niet langer punten sparen voor een korting, cashback of gratis exemplaar, met Bits of Stock kan je als klant een aandeel in je favoriete bedrijven ontvangen. Met als missie om de rijkdom terug te geven aan de maatschappij, in plaats van de grote bedrijven. Founder Arash is geboren in Texas, woonde overal op de wereld en heeft zich in Amsterdam gevestigd. De Verenigde Staten blijven echter één van de belangrijkste plekken om op te focussen.

Van onze redactie 30 augustus 2022

Bits of stock
MyChannels Video ID: 324161

Nederlandse ondernemers springen er internationaal uit door hun slimme producten, technologie en diensten die bijdragen aan het oplossen van de grote vraagstukken van deze tijd. In de Verenigde Staten liggen veel kansen voor snelgroeiende startups die innovatieve technologie ontwikkelen. Ook Arash Asady van Bits of Stock ziet er kansen. ,,Ik denk dat wat mensen echt aantrekt tot ons bedrijf, dat is de missie van het helpen van de maatschappij om welvaart op te bouwen.”

Lees ook: Ondernemen in de VS: Olaf van der Veen gaat met AI-bedrijf Orbisk voedselverspilling te lijf

In deze 12-delige videoserie voor De Ondernemer leer je de deelnemers kennen van de ScaleNL Accelerator, een initiatief van de Nederlandse Consulaten in de Verenigde Staten. Elke dag gaat er op onze website weer een nieuwe, korte video online.

Lees ook: Ondernemen in de VS: virtuele collega's van Momo Medical helpen tegen hoge werkdruk in de zorg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws