Aangeboden door Roosendaal Payroll Solutions

Branded Content Groei

RPS: oplossingsgericht, met gevraagd én ongevraagd advies

Voor interim oplossingen, het uitbesteden van de salarisadministratie en functioneel beheer van de AFAS software-module HR/Payroll, is het snelgroeiende Roosendaal Payroll Solutions (RPS) van Maarten Roosendaal meer dan een aanrader. ,,Mijn werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht, met gevraagde en ongevraagde advisering, zodat niet altijd de vraag gesteld hoeft te worden om een oplossing te krijgen." Dáárom dus.

Maarten Roosendaal 22 juli 2020

Rekenmachine geld

'Mijn naam is Maarten Roosendaal, trotse oprichter en eigenaar van Roosendaal Payroll Solutions (RPS). De afgelopen tien jaar heb ik verschillende rollen rondom salarisadministratie en HR-afdelingen van diverse ondernemingen vervuld. Ik kreeg er veelvuldig het label ‘ondernemer in loondienst’ en dat label is sinds dit jaar niet meer van toepassing. Ik bén namelijk ondernemer, gedreven door het willen helpen van anderen.

Mijn werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht, met gevraagde en ongevraagde advisering, zodat niet altijd de vraag gesteld hoeft te worden om een oplossing te krijgen. Dat past namelijk bij mij als persoon en daarmee bij mijn dienstverlening. Het dienstenpakket van RPS bestaat uit het verwerken van salarissen, het functioneel applicatiebeheer van AFAS HR/Payroll en interim oplossingen.

'Ik bied de oplossing in uitbesteding van de salarisadministratie. Met tien jaar ervaring in dit vakgebied ben - en blijf - ik op de hoogte van de ontwikkelingen'

Het verwerken van de salarissen is een primaire taak binnen iedere onderneming. Voor kleine ondernemingen is het vaak lastig om de benodigde kennis in huis te hebben, voor grote ondernemingen is het vaak lastig om kennis in huis te houden. Dit komt mede doordat de wetgeving rondom dit onderwerp vaak en snel verandert. Als salarisadministrateur kun je niet op routine werken, maar moet je op de hoogte blijven. Ik bied de oplossing in uitbesteding van de salarisadministratie. Met tien jaar ervaring in dit vakgebied ben - en blijf - ik op de hoogte van de ontwikkelingen.

Als functioneel applicatiebeheerder AFAS HR/Payroll zorg ik ervoor dat de software dag na dag blijft werken. Ik geef advies over procesoptimalisatie, test de software bij elke update, dien als vraagbaak voor softwaregebruikers en beheer de autorisatiemodule.

Interimoplossingen vervul ik voor de volgende functies: salarisadministrateur en/of hoofd salarisadministratie, HR data analist voor onder andere harmonisatietrajecten en/of CAO onderhandelingen, AFAS consultant en functioneel applicatiebeheerder AFAS.

Heb je interesse in deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een intake gesprek en vertel ik je op welke manier RPS in oplossingen kan voorzien. We maken samen de vraag concreet. Ik verzorg een op maat gemaakt voorstel voor de dienstverlening en: we kunnen aan de slag.'

RPS is gevestigd in Rijswijk, aan de Van Vredenburchweg 104. Contact opnemen kan via 06-155 345 21 of door te mailen naar info@maartenroosendaal.nl. Bezoek de website voor uitgebreide informatie: www.maartenroosendaal.nl.