Aangeboden door Festool

Branded Content Technologie

Zo haal je nog meer uit je Festool-machines

Als ware bouwprofessional weet je als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van je gereedschap is. Vakmanschap vraagt nu eenmaal om vakmanschap. Voor het efficiënt en naar behoren uitvoeren van je klus zijn de juiste tools onmisbaar. Goed gereedschap bespaart tijd en ergernis én biedt ergonomisch comfort. Bovendien beschermt hoogwaardig gereedschap je gezondheid. Haal jij al het beste uit je machinepark?

Van onze redactie 8 december 2020

Festool branded man baard

Al meer dan 90 jaar vervaardigt Festool uitstekende machines voor onder andere interieurbouwers, schilders, klusbedrijven en aannemers en bouwbedrijven. Dat bij deze topmachines een topservice hoort, weten de meeste fans en gebruikers al. Om van alle service-voordelen te profiteren, dienen de machines bij aankoop te worden geregistreerd. Vanaf 2021 doet de vakman - maar ook de doe-het-zelver - dit eenvoudig zelf. Ontdek de voordelen!

Haal er alles uit

Als je kiest voor een premium product, verwacht je een premium gebruikerservaring en gelijkwaardige service. Logisch. Door je Festool-machine na aankoop te registreren, profiteer je meteen van unieke en praktische service, zoals drie jaar gratis diefstalverzekering maar ook een all-inclusive garantie.

Geregistreerde machines en zelfs slijtage-onderdelen, accu’s en opladers worden drie jaar lang kosteloos gerepareerd. Op iedere werkplaats loopt het soms anders dan verwacht. Met de snelle en veelomvattende service van Festool behoud je te allen tijde overzicht en sta je nooit onnodig lang stil.

Het heft in eigen hand

Je bent misschien gewend dat je dealer de registratie van je nieuwe Festool-aanwinst voor je regelt. Om je privacy nóg beter te waarborgen en de spelregels omtrent persoonsgegevens nóg beter na te kunnen leven, ben jij vanaf 2021 volledig zelf in charge. Door eenvoudig je MyFestool-account aan te maken, profiteer je direct van alle voordelen. Mis ze niet!

''Met deze Work-app registreer je niet alleen binnen 10 seconden een nieuwe machine maar vraag je ook eenvoudig zelf een reparatieopdracht aan''

Optimaal gebruikersgemak

Tijd is kostbaar. Die paar minuten die je kwijt bent aan het aanmaken van je MyFestool account betalen zichzelf uit. Niet alleen registreer je er je machines voor de Festool SERVICE; je account biedt je direct inzicht in je gehele machinepark. Zoeken naar reserveonderdelen en accessoires maar ook het gehele beheer van je machines wordt zo echt een fluitje van een cent. Zeker in combinatie met de Festool Work-app houd jij het hoofd koel en heb je alles in de hand.

Met deze Work-app registreer je niet alleen binnen 10 seconden een nieuwe machine maar vraag je ook eenvoudig zelf een reparatieopdracht aan, krijg je inzicht in de status van je accu’s, kan je software updates uitvoeren en nog veel meer.

Profiteer van je eigen account

Slimmer werken is sneller werken. Het gebruik van de juiste machines in combinatie met alles goed geregeld hebben, zorgt voor een optimale workflow. Ruim 50.000 Festool-gebruikers gingen je voor en maakten hun gratis account aan.

“De koppeling van je myFestool-account met de apps is heel handig. Gebruikers zijn vooral enthousiast over de gemakkelijke registratie, het overzicht van de machines en de snelle reparatie-aanvragen. Ook het snel bestellen van de juiste verbruiksmaterialen biedt comfort en zekerheid,” weet Remko Dorreman, Customer Experience Manager bij Festool.

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die jouw Festool-machine biedt en niks mislopen? Maak dan je eigen MyFestool klant-account aan en ervaar zelf het gemak!

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.