Nieuws Marketing

21-jarige ondernemer levert kleding aan Lil'Kleine en André Hazes

Met de kledinglijn van de Boskoopse Larsse Verbeek (21) gaat het zo goed dat hij zijn zolderkamer in Boskoop deze week heeft verruild voor een kantoorpand in Capelle aan den IJssel. Rivero - het merk waarmee hij nu twee jaar truien, T-shirts, jassen en hoodies aan de man brengt - hangt in tal van winkels door het hele land. "Ik kreeg zo veel bestellingen dat ik de voorraad niet meer op zolder kwijt kon", vertelt hij in het AD.

Terence Garnier | Foto: Martin Sharrott 29 december 2017

Larsse Verbeek

Inspiratie voor de kleding in het wat hogere segment haalt Verbeek vaak uit actualiteiten. Hij drukt zelf. "Bij wijze van spreken kan ik morgen een shirt hebben over iets dat vandaag gebeurt."

Eerder ontdekten de populaire rappers Lil' Kleine en Ronnie Flex en voetballers Ruben Schaken en Adam Maher het werk van de Boskoper.

Lees ook: Demy de Zeeuw scoort met BALR 10 miljoen omzet, maar geen cent naar traditionele marketing

Hazes

Nu heeft ook de vlogster/zangeres Famkelouise, bekend van de veelbesproken YouTube-hit Op Me Monnie en Vroom, het merk in de armen gesloten. Ook André Hazes steekt zich inmiddels geregeld in Rivero-kleding. "Zijn manager liet mijn trui aan Hazes zien. Toen zei hij: die wil ik ook wel hebben." Ook Feyenoorder en Gouwenaar Sven van Beek is klant.

De Hogeschool Rotterdamstudent (Small Business en Retail Management) kan inmiddels leven van zijn kledinglijn. "Maar ik maak mijn studie wel af."