Nieuws Marketing

Blogtop 5: 6 tips om beter beschermd te zijn tegen ransomware

Ransomware vormt een bedreiging voor iedere onderneming. André Stokkingreef, key accountmanager bij Previder, legt in de blog van de week uit wat je er tegen kunt doen. Ben je benieuwd naar de rest van de Blogtop 5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 11 augustus 2017

Ransomware Voorkomen

1. 6 tips om beter beschermd te zijn tegen ransomware - André Stokkingreef

Ransomware blijft een aanhoudende bedreiging voor organisaties van elke grootte. Recent zorgde de wereldwijde Petya ransomware-aanval nog voor grote problemen, onder andere bij het APM Terminals in de Rotterdamse haven, medicijnfabrikant MSD en pakketbezorger TNT. Bij ondernemers zit de schrik er vanzelfsprekend goed in. Daarom geef ik hier graag wat achtergrond en tips waarmee zij zich beter tegen ransomware kunnen beschermen.

2. Blunder op social media: zo zet je het recht - Linda Krijns

We maken allemaal weleens een fout of reageren onhandig op iets of iemand. Niets aan de hand, zou je dan denken. Maar tegenwoordig liggen we allemaal onder het vergrootglas van social media en kan zelfs de geringste misstap leiden tot negatieve publiciteit. Wat doe je dan?

3. Ondernemen op vakantie met crm app - Arjan Nieuwbeerta

Veel ondernemers zijn altijd aan het werk: ’s avonds, in het weekend en zelfs op vakantie. Tegenwoordig is het met alle digitale hulpmiddelen eenvoudig om een oogje in het zeil te houden, bijvoorbeeld met een CRM app. Dit is een kleinere variant van een CRM (Customer Relationship Management) systeem en biedt de belangrijkste functionaliteiten. Met een internetverbinding kun je direct aan de slag.

4. Bepaalt het idee het succes van een startup? - Hans Bertram

De meeste ideeën worden geboren uit de wens een ideaal te verwezenlijken. De bekendste idealen zijn: De wereld groener maken, de medemens helpen, enz. Uit deze idealen zijn een groot aantal businessideeën te destilleren. Zo zal iemand met als ideaal het helpen van andere zich kunnen werpen op het ontwerpen en maken van speciaal bestek voor gehandicapten.

5. Bespaar niet op jezelf! - Annegien Blokpoel

Iedere ondernemer loopt weleens tegen problemen op. Wat kan een coach voor je betekenen?