Nieuws Marketing

Blogtop 5: zo kom je in 4 stappen van je belangst af

Belangst kan een flink probleem zijn als je als ondernemer nieuwe klanten wilt binnen slepen. Blogger Richard ST de Vries legt in de blog van de week uit hoe je er in 4 stappen vanaf komt. Ben je benieuwd naar de rest van de blogtop5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 31 maart 2017

Belangst tips

1. Zo kom je in 4 stappen van je belangst af - Richard ST de Vries

Telefonisch contact zoeken met potentiële klanten is belangrijk, want met alleen een mailtje kom je er niet. Toch is de drempel nog vaak hoog om actie te ondernemen. Blogger Richard S.T. de Vries geeft vier tips.

2. Schulden voor nieuwe vennoot - Jolande van Loon

"Ik ben als vennoot toegetreden tot een vof. Nu blijkt dat in het verleden huur en energie niet zijn betaald. Kunnen die bedragen nu op mij worden verhaald?"

3. Keerzijde van de vrijheid die een ondernemer geniet - Linda Spaanbroek

Als zelfstandige dienstverlener of ondernemer zul je alles uit jezelf moeten halen. Jij bent de bron van inspiratie die je bedrijf laat groeien. Jij geeft het startsein. Jij bent de bron van rust in hectische tijden. Want jij bent de leider van jouw onderneming en het komt altijd weer terug op jou.

4. Hoe start ik een succesvolle winkelformule? - Gerdine Annaars

In winkelstraten van veel grote steden schieten nieuwe formules als paddenstoelen uit de grond. Droom je van een eigen winkel? Wellicht is dit het juiste moment! Een belangrijke keuze hierbij is: start je geheel zelfstandig of sluit je aan bij een franchise concept?

5. Waarom de online omzet in food niet op gang komt - Fred Rutgers

Overal hoor je de volgens mij vaak opgeklopte verhalen over de ongekende successen van webwinkels. Toch zijn er ook vorig jaar weer ongeveer 5.000 webshops gestopt. In de foodsector valt het ook fors tegen. Minder dan twee procent van de omzet in het supermarktkanaal gaat online. Hoe zit dat?