Nieuws Marketing

Blogtop 5: Hoe geloofwaardig zijn onze politici nog?

Een overzicht van de fijn best gelezen blogs die zijn gepubliceerd op de website van De Ondernemer.

De Ondernemer 17 maart 2017

ANP 50144765

1. Politici, onenightstand of echt verliefd? – Ronald Poelakker

Hoe geloofwaardig zijn onze politici nog tijdens de verkiezingscampagne? In de aanloop van de verkiezingen beloven ze veel om ons te verleiden. Zodra de strijd is gestreden wordt het angstvallig stil en lijkt het of de liefde voorbij is. Een bedankje kan er nog net van af.

2. Vier lessen van de politiek voor ondernemers – Fred Rutgers

De verkiezingscampagnes zijn ten einde. Wat kunnen ondernemers leren van onze politici?

3. Vijf tips: wat winkels kunnen leren van bioscopen - Reneé Petiet

Bioscopen hebben zich wonderbaarlijk goed aangepast aan de veranderde markt. In dit artikel 5 marketingtips voor winkels, gebenchmarked op bioscopen.

4. Totaaloplossing voor boekhouden – Arjan Nieuwbeerta

Het is meestal niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap, maar het moet wel gebeuren. De boekhouding. Heb je geen tijd of beperkte boekhoudkennis? Kies dan voor een totaaloplossing. Een totaaloplossing neemt je administratie helemaal uit handen, zodat jij de tijd in je onderneming kan steken.

5. Wanneer springt een ‘sprinkhaan’ op jouw bedrijf? – Tom Beltman

Bij circa 50% van de transacties in de middenmarkt van het MKB is een private-equitypartij betrokken. In de media worden deze partijen vaak negatief weggezet als sprinkhanen, maar in de praktijk blijken ze vaak waarde te creëren door versnelde groei en het verhogen van rendement.