Nieuws Marketing

Blogtop 5: maak er eens een event van!

Veel tips in deze Blogtop 5! Bright Data, events, een virtueel team: alles komt langs in deze opsomming van de populairste blogs op DeOndernemer.nl van deze week. Lees ze hieronder snel door en doe er je voordeel mee!

De Ondernemer 18 november 2016

Ondernemers events tips inzetten

1. 7 redenen om events in te zetten - René GelderblomEvenementen worden door bedrijven steeds vaker ingezet om het bedrijf, het product of de dienst in contact te brengen met hun (potentiële) klanten. Waarom eigenlijk? René Gelderblom van Storievents geeft tekst en uitleg.

2. Goed nieuws is geen nieuws. Of toch wel? - Janneke van HeugtenHoe zet je de publiciteit in om je eigen zaak te promoten? Publiciteitsexpert Janneke van Heugten schrijft in haar blog dat je niet altijd de bekende wegen hoeft te volgen om de media naar jouw hand te zetten.

3. Tips voor het aansturen van een virtueel team - Marianne SturmanEr zijn nog maar weinig organisaties of teams waar medewerkers en management elkaar dagelijks op een vaste tijd op een vaste plek treffen. '9-tot-5' verdwijnt. Hoe moet je daarmee omgaan? Marianne Sturman neemt ons bij de hand.

4. Hoe verwerk je afschrijvingen? 6 tips - Hans BertramGoedkope kantoorartikelen, dure printers, auto's, een complete inrichting: hoe schrijf je zaken slim af? De directeur van Power Finance Holding, Hans Bertram, geeft tips. Want ook voor afschrijven zijn handige regeltjes en tips.

5. Met Bright Data maak je het verschil - Fred RutgersBright Data, de 'opvolger' van Big Data? Blog-icoon Fred Rutgers legt uit hoe je als winkelier slimmer zaken kunt doen met Bright Data. Het kan je helpen een betere strategie te ontwikkelen dan je concurrent.