Nieuws Directmarketing

Prestaties en kleding sportclubs moeten representatief zijn voor de sponsor

Als je er als ondernemer voor kiest om kledingsponsor te worden van een team of sportvereniging, steun je niet alleen de desbetreffende sporters met een mooi tenue en dito accessoires, maar heb je ook mooie reclamedragers voor je organisatie.

JACK MONDE | De Ondernemer i.s.m. Doda Sports | Foto: Theo Kock 30 januari 2018

Dane Starinkondernemer02 theokock

Logisch dus ook dat je dan niet alleen verwacht dat de sportieve prestaties aansluiten bij de visie van jouw bedrijf, maar ook dat de betreffende kleding representatief is én blijft.

Speciaalzaak

Belangrijk is om in dat geval te kiezen voor kwaliteit. Doda Sports, gevestigd in de Hoofdstraat in Gaanderen, is nog een betrekkelijk jonge speler op het gebied van teamsportkleding en teamwear. Het bedrijf is dealer van de topmerken Macron en Erima. Doda Sports levert hoogwaardige teamkleding voor zowel verenigingen, sportverenigingen, scholen, bedrijven en particulieren.

Lees ook: 50.000 euro per logo: dit kost sponsoring van een olympisch schaatskampioen

Eigenaar Dane Starink is sinds 2009 werkzaam bij het familiebedrijf dat 40 jaar geleden begon als Schoenmode Jeannette. Inmiddels is deze winkel in Gaanderen uitgegroeid tot een echte speciaalzaak voor modieuze comfort- en wandelschoenen. Vanwege zijn passie voor sport en het verleden van sportmode bij Jeannette, besloot Starink samen met zijn sportieve broer Donnes een nieuw bedrijf te starten: Doda Sports. Zelf is Starink een enthousiaste voetballer en liefhebber van mountainbiken, spinnen en hardlopen.

Altijd custommade

,,We willen ons graag onderscheiden door kennis, advies en service op het gebied van teamsportkleding. We bieden sportkleding van uitstekende kwaliteit die voldoet aan de wensen van sporters. Duurzame producten ook, die een langere levensduur garanderen en worden geleverd tegen scherpe prijzen. Bij Doda Sports denken wij graag mee met onze klanten. Om kwaliteit te garanderen gaat het bij ons altijd om custommade kleding, waarbij pasvorm en kleuren volledig overeenkomstig de 'huisstijl' van de betreffende club worden vervaardigd.''

Volle tevredenheid

,,Ook maken wij geen gebruik van 'opdruk' voor het plaatsen van namen, club- en sponsorlogo's op shirts en broeken'', vervolgt Starink. ,,Deze worden namelijk door de leverancier vakkundig in de stof geweven, waardoor deze na vele wedstrijden en dito wasbeurten fraai op kleur blijven. We hebben inmiddels tot volle tevredenheid kleding geleverd aan regionale verenigingen op het gebied van voetbal, handbal, volleybal, badminton en enkele sportscholen. Maar ook personeel van bedrijven met eigen sport- en bewegingsfaciliteiten kan bij ons terecht voor een sportief bedrijfstenue.''

We willen ons graag onderscheiden door kennis, advies en service op het gebied van teamsportkleding

Dane Starink, Doda Sports