Nieuws Marketing

Eigenaar 101BHV.nl uit Appingedam op lijst veelbelovende ondernemers

Rick Boelens, eigenaar van 101BHV.nl, is door ondernemerstnetwerk Sprout uitgeroepen tot één van de 25 meest veelbelovende jonge ondernemers van Nederland. Met zijn bedrijf leert Boelens medewerkers van bedrijven een beginnende brand blussen, reanimeren en een gebouw ontruimen. Daarvoor geeft het bedrijf door heel Nederland op meer dan 25 locaties BHV-cursussen. Expedia.nl, Ecco, Turkish Airlines en HelloFresh zijn klant. "Mijn ambitie is om met 101BHV.nl marktleider te worden en breder door meer opleidingen en cursussen aan te bieden."

Van onze redactie 27 mei 2016

Stock Reanimatie 1

"Veel opleiders bieden de BHV cursus standaard in twee dagen aan. Dit is anno 2016 niet nodig. 101BHV.nl biedt de BHV cursus in 1 dag aan, cursisten hoeven zich niet voor te bereiden. De instructeurs van 101BHV.nl zijn of waren werkzaam in de hulpverlening en daardoor heeft de cursus een praktische opzet. Deelnemers gaan meer oefenen in plaats van luisteren.

In december 2015 is 101BHV.nl door Springest uitgeroepen tot Beste Opleider van het Jaar 2015 in de categorie Arbo & Veiligheid. De titel Beste Opleider van het Jaar wordt georganiseerd door opleidingsvergelijker Springest.

Wat heb je nodig om je ambities te vervullen?

"Focus, geduld en doorzettingsvermogen! We maken dagelijks kleine stapjes om dichterbij ons doel te komen. Met enthousiaste medewerkers willen we Nederland elke dag een beetje veiliger maken. We focussen ons op bedrijfshulpverlening, zodat wat we doen, ook echt goed doen."

Wat merk je van je leeftijd bij het ondernemen?

"Ik behoor in mijn branche tot één van de jonste, zoniet de jongste. Het wordt tijd dat er meer jonge ondernemers opstaan die met een frisse blik deze niet-sexy-markt willen vernieuwen. Men verwacht tijdens een afspraak een ouder iemand en zijn verbaasd als ze mij zien. Jong ondernemer zijn werkt positief. Mensen raken enthousiast en je creëert een hoge gunfactor. Maar alleen jong zijn is niet genoeg; de basis blijft kwaliteit leveren en afspraken nakomen", zo vertelt de jonge ondernemer op de website van Sprout.