Nieuws Marketing

Extra banen Caase.com in Enschede door prestigieuze prijs

Caase.com uit Enschede is winnaar van de Microsoft Country Partner of the Year Award. Het geldt als de meest prestigieuze prijs in de IT-branche en wordt ieder jaar aan Microsoft partners wereldwijd uitgereikt die uitblinken op het gebied van onder andere innovatie. Caase.com is gekozen uit meer dan 6.000 partners en 27 genomineerden.

Bert Hellegers | Foto: Caase.com 1 juni 2016

Caase award microsoft eigen foto

Volgens algemeen directeur Victor-Jan Leurs zal deze prijs de groei van Caase.com, dat gevestigd is op Kennispark Twente, stimuleren. “Van vorige winnaars hebben wij gehoord dat de aantrekkingskracht van Country Partner of the Year enorm is. Door deze groei verwachten wij de komende tijd tien tot vijftien extra consultants te kunnen aannemen.”

SamenwerkingsplatformCaase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op ‘hun weg naar slimmer samenwerken’ in de Microsoft Cloud. “Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten”, aldus Leurs. “Met advies, migratie, training en beheer willen we bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers creeren.”