Nieuws Marketing

Freek uit Tholen: 'Een succesvolle dj word je niet zomaar'

Freek Geuze uit Tholen en Johan Vermeulen uit Bergen op Zoom reizen als dj-duo Redondo de hele wereld over.

Van onze redactie 31 augustus 2016

Freek Geuze Marcelle Davidse

Opeens heeft het zich in zijn hoofd genesteld: een lekker deuntje. Uitgerekend nu Freek Geuze (30) met zijn vriendin in een bus zit, op weg naar de kust van het Griekse eiland Zakynthos. Eenmaal op het strand aangekomen neuriet Freek het melodietje gauw in op zijn telefoon, zodat hij en zijn compagnon Johan Vermeulen (30) er na hun vakantie mee aan de slag kunnen.

Bekijk hieronder de track Jack My Body van Redondo. De tekst gaat verder onder de video. %VIDEOWIDGET%

Geromantiseerd

Het is een ietwat geromantiseerd beeld van het leven als dj, weten Freek en Johan uit ervaring. De twee vormen sinds 2004 een dj-duo en draaien onder de naam Redondo gemiddeld zes keer per maand hun groovy housemuziek op festivals in Amerika, Azië en Europa. Een nieuwe plaat komt er niet vanzelf; daar moeten de twee gewoon hard voor werken. Johan doet dat vanuit zijn studio aan huis in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, Freek is trouw gebleven aan zijn woonplaats Tholen. Ze genieten volop van hun succes, want, zo zegt Freek: "Het kan ook heel snel weer voorbij zijn."

Mazzel

Een succesvolle dj word je niet zomaar, weet de geboren Tholenaar. "Zoiets kun je niet forceren. Het is net als met professioneel voetbal. Je moet een beetje mazzel hebben en de juiste mensen tegenkomen."

Foto: Marcelle Davidse