Nieuws Marketing

Interieuradvies van Janneke Blom

Een bedrijf dat je twintig jaar lang hebt opgebouwd, mag niet in één jaar ten gronde gaan. Met die motivatie is Janneke Blom At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies gestart, nadat Hof van Reeuwijk begin 2013 failliet was gegaan.

Bert van den Hoogen | Foto: Frank de Roo 26 december 2016

Woonwinkelreeuwijk0911 FDR1

Aan de Reeuwijkse Poort 310 in Reeuwijk werkt Janneke nu volop aan de inrichting van de stijlkamers in haar nieuwe showroom. De winkel krijgt de ambiance die klanten herkennen van het pand aan de Jan Tinbergenstraat, waar ze tot 2012 werkte.

Omdat het daar van lieverlee te klein werd, gingen Janneke en partner Joop Verweij in op een aanbod een groter pand te huren en het daar gevestigde bedrijf over te nemen. Dat bleek een misser te zijn. "Nu weten we dat je niet op basis van vertrouwen en een paar cijfers afspraken kunt maken. Ik heb er veel van geleerd. Bij alle grote beslissingen laten we ons nu adviseren door experts."

Op orde

Eind vorig jaar vonden Janneke en Joop aan de Reeuwijkse Poort een geschikt pand. Janneke: "We willen vooruit. Het heeft geen zin in het oude te blijven hangen. Ik ben vooral blij dat de medewerkers hun draai weer hebben gevonden en onze klanten niet de dupe zijn geworden. Die weten ons gelukkig nog steeds te vinden. Ik miste een plek om hen te ontvangen en gelukkig komt die plek er nu. We zijn elk vrij uurtje bezig met de verbouwing en inrichting van de stijlkamers."

"We krijgen veel steun van leveranciers en collega's. Dat geeft vertrouwen. Het was in 2012 niet de crisis en het lag niet aan ons vakmanschap. Daardoor ben ik ervan overtuigd dat we erbovenop komen. Ik kijk uit naar het moment dat alles op orde is, want dan is het hier weer een gezellige plek waar klanten inspiratie kunnen opdoen en bij een kop koffie of thee hun plannen kunnen uitwerken. Dat kan nu al op vrijdag of zaterdag, want de afdelingen met stoffen, vloeren, behang en tapijt zijn al ingericht."