Nieuws Marketing

Internetbureau Netvlies opnieuw verkozen tot Brabants Beste

Afgelopen week heeft de Provincie Noord-Brabant internetbureau Netvlies uit Breda opnieuw benoemd tot Brabant Beste! Hiermee zijn we ook aankomend jaar ambassadeur op het gebied van sociale innovatie. Netvlies geldt als voorbeeld van innovatief werkgeverschap voor andere bedrijven, en helpt hen door haar kennis hierover uit te dragen. Onder toeziend oog van Wethouders en Burgemeesters uit alle windstreken werden in totaal 46 Brabants Besten benoemd.

Van onze redactie 12 juli 2016

Netvlies

Netvlies was ook in 2015/2016 al ambassadeur van de Provincie en in 2012 al Slimste bedrijf van Nederland. Op basis van ons innovatieve organisatiemodel, waarin eigenaarschap en zelfsturing centraal staan, biedt Netvlies een platform voor vakspecialisten en professionals om ondernemend en effectief samen te werken met onze klanten. We helpen onze opdrachtgevers met uitdagende en innoverende online projecten en digitale transformatie programma's. Vanuit onze platte organisatie, een ecosysteem zonder management, is iedereen ook tegelijkertijd bezig met zelfontplooiing op basis van eigen talenten en gedragsontwikkeling.

Op basis van de business strategie van onze klanten ontwikkelen en implementeren we online oplossingen en dragen hiermee bij aan toekomstbestendig maken van de businessmodellen van onze klanten. Hierbij is onderling vertrouwen en effectieve samenwerking essentieel om tot innovatieve of optimaliserende oplossingen te komen die sterk bijdragen aan het behalen van hun bedrijfsdoelen.

Ook aankomend jaar zullen we onze rol als ambassadeur met liefde vervullen door bedrijven te inspireren met lezingen en presentaties, en te begeleiden bij verandertrajecten.

Netvlies te gast bij Omroep Brabant over werken zonder managers:

Netvlies krijgt momenteel veel aandacht voor het vernieuwende werkmodel. Netvlies biedt hiermee al vier jaar een andere kijk op organiseren. Wil je meer lezen over dit onderwerp? Bekijk dan het boek The New Leadership van Netvlies.