Nieuws Marketing

La Suite Almelo gooit het over andere boeg; met kleding, kunst en cadeaus

Kledingzaak La Suite begint vanaf komende dinsdag een nieuw concept; met kleding, kunst en cadeaus. De winkel houdt de trendy kleding, maar voegt twee andere onderdelen toe.

Van onze redactie 29 januari 2016

Kleding stockpixabay

Eigenaresse Mireille Willighuis vroeg zich af hoe ze haar zaak aantrekkelijker kon houden. „Je moet wel actief blijven in deze branche, want het aanbod van kledingwinkels in Almelo is heel groot.”

Willighuis vreest dat binnen nu en twintig jaar de standaardwinkel uit het straatbeeld zal gaan verdwijnen. Webshops spelen daarin een grote rol, maar het runnen van een onlinewinkel sprak haar niet aan. „Ik houd helemaal niet van het online bestellen van kleding. Je wil toch ook ruiken en voelen wat je koopt.”

OnderscheidenOm zich te onderscheiden gooit ze het over een andere boeg. Met workshops, geuren voor in huis en leuke hebbedingetjes wil ze gezelligheid creëren in de winkel, en zo mensen trekken. „We willen bijvoorbeeld workshops schilderen, bloemschikken of iets dergelijks aan gaan bieden. Elke week wordt het iets nieuws.”

Willighuis wil haar zaak een belevingswinkel laten worden. „Ik denk dat op den duur het beeld van de winkel gaat worden dat mensen meer gezelligheid willen. Daarin spelen we een actieve rol door een soort ontmoetingsplek te worden.”

En toch een webshop opstarten in de toekomst? Dat is volgens de eigenaresse niet aan de orde.

Foto: Pixabay