Nieuws Marketing

Meedoen aan debat en poll over binnenstad Oldenzaal

Hoe kan de binnenstad van Oldenzaal weer aantrekkelijk worden gemaakt? Die vraag staat centraal tijdens het debat dat De Twenstsche Courant Tubantia samen met RTV Noordoost Twente donderdag 24 maart houdt in zaal Rouwhorst. Via Twitter en met behulp van een interactieve poll (alleen voor mensen in de zaal) kunnen Oldenzalers aangeven hoe zij tegen dit onderwerp aankijken.

Van onze redactie 24 maart 2016

Oldenzaal luchtfoto Carlo ter Ellen

Voor het debat over de binnenstad van Oldenzaal is een aantal betrokkenen uitgenodigd hun visie te geven. Behalve burgemeester Theo Schouten en Karin Goldschmidt (voorzitter Stichting Ondernemersfonds Oldenzaal) maken ook de ondernemers Henk Morselt en Rene Jansink deel uit van het forum alsmede retaildeskundige Wouter Vermeulen. Zij worden ondervraagd door de gespreksleiders Engelbert Heideman (chef redactie Noordoost Twente van De Twentsche Courant Tubantia) en Jeroen Roozendaal van RTV Noordoost Twente.

Interactief karakter Omdat het debat een interactief karakter heeft, krijgen ook de bezoekers in de zaal en de luisteraars thuis de gelegenheid om te reageren. Vanaf 19.30 uur kan via Twitter (#debatoldenzaal) gereageerd worden op uitspraken van de forumleden. Ook kunnen op deze wijze vragen worden gesteld. Het publiek in de zaal krijgt ook de kans om deel te nemen aan een interactieve poll. Met behulp van hun mobiele telefoon kunnen zij aangeven hoe zij aankijken tegen enkele stellingen die geponeerd worden.

Foto: Carlo ter Ellen