Nieuws Marketing

Met je hond door de wasstraat

Het gebeurt vaker. Tankstations en wasserettes die aan blurring doen: autowassen met pizza, tanken met vers brood. Bij autowasserette De Wasstraat in De Meern hebben ze zo hun eigen manier van blurren gevonden: een hondenwasstraat.

Foto: De Wasstraat 19 augustus 2016

Dogwash

Harry Ariesen, vestigingsmanager van De Wasstraat: „Voor veel mensen is het altijd een gedoe om de hond thuis te wassen. Vaak gebeurt dit buiten en als dit al binnen gedaan wordt, dan is de badkamer vervolgens vies. Onze Dog Wash is handig, efficiënt en milieubesparend".

De Dog Wash is een douchecabine speciaal voor honden en krijgt een vaste plaats op het overdekte stofzuigplein van de autowasstraat. Hondenbezitters kunnen op een laagdrempelige manier de hond wassen.

De klant kan de hond wassen met warm water en heeft daarbij de keuze uit verschillende programma’s zoals wassen met hondenshampoo, anti-vlooienshampoo en conditioner om de vacht zacht en kambaar te maken. Via een televisiescherm krijgt de gebruiker de instructie hoe de Dog Wash gebruikt moet worden. Na het wasprogramma kan men de hond nog drogen met een föhn.