Nieuws Marketing

Nieuw fitnesscentrum in Markelo

De 25-jarige Markelose Anne Oplaat houdt zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur open huis in haar nieuwe fitnesscentrum A Fusion aan de Grotestraat 33 in haar woonplaats.

Van onze redactie 13 mei 2016

Fitnesscentrum markelo emiel muijderman

In haar jeugd riep Anne Oplaat wel eens dat ze zelf een fitnesscentrum wilde hebben als ze ‘oud’ was. Morgen is het zover, al is ze nog niet zo oud. De afgelopen dagen moest er nog veel gebeuren. Maar zo gaat het altijd met verbouwingen: tot op het laatste moment wordt er geklust. Oplaat heeft de (sport)opleiding CIOS in Arnhem gedaan. Verder heeft ze een diploma sportvoeding gehaald. Ze heeft bij diverse andere fitnesscentra gewerkt en geeft reeds buitentrainingen (bootcamp en outdoor). Daarnaast geeft ze personal training.

ConceptDe ‘A’ van A Fusion komt van haar voornaam fusion staat voor de combinatie cardio (conditie, uithoudingsvermogen) en kracht. Want met deze combinatie wil ze zich onderscheiden van andere fitnesscentra. „De combinatie van cardio en kracht is mijn concept. Hier zal snel, effectief en functioneel worden getraind. Mensen hebben er geen zin meer in om uren in een fitnessruimte te verblijven. Dat is ook helemaal niet nodig.”

Ze geeft ook voedingsadviezen. In het pand staan verder een zonnebank en er is een sauna. En vanzelfsprekend kan er een drankje worden genuttigd. Geen alcohol. Want alcohol en fitness gaan volgens haar niet samen. Jonge en oude sporters kunnen bij haar terecht.

Hip en modernFusion wordt na Body Fitness Centre Markelo het tweede fitnesscentrum in het dorp. Anne Oplaat beseft dat de concurrentie in het fitnesswereldje moordend is. In haar fitnesscentrum is altijd begeleiding aanwezig zegt ze en er wordt getraind volgens een ‘sterk, hip en modern concept’.