Nieuws Marketing

Nieuwe mobiele koffiebar duikt overal op in Zwolle

Zwolle is per zaterdag 26 mei een koffiebar rijker. De Kaldi Mobiel Zwolle kan overal in de regio opduiken waardoor Zwollenaren niets vermoedend het perfecte kopje koffie tegen het lijf kunnen lopen in de vorm van cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s.

Van onze redactie 29 mei 2016

Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. De Kaldi Mobiel Zwolle is de tiende mobiele koffiebar die voortkomt uit dit concept. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Overal te zienEen mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. De ene keer wordt de binnenstad met een bezoek verrast, maar de mobiele koffiebar is ook op concerten, evenementen en bij lokale activiteiten te zien. Daarnaast is het mogelijk om de koffiebar in te huren. Het doel van het concept is om koffie naar de mensen te brengen en ze hoogstaande koffie te laten beleven. Barista aan het werk zienJaap de Gruijter gaat in de regio Zwolle als franchisenemer aan de slag. De Gruijter ziet veel mogelijkheden in de regio en hij is blij dat hij klanten mag gaan voorzien van een goede kop koffie en of thee. Meest voorkomende respons is dat het leuk is om een echte barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. De vakman die zich toelegt op het bereiden van espresso en aanverwante dranken als cappuccino.