Nieuws Marketing

Nieuwe Van der Valk goed voor 120 banen

Jacqueline van Ginneken | Foto: Maaike van Esch 14 januari 2016

Nieuwevandervalkbanen1065

Het nieuwe hotel Van der Valk in Lent levert werk op voor 120 mensen. Het hotel gaat open in juli, vóór de honderdste Vierdaagse, zo is de planning.

De werving van personeel start naar verwachting eind maart, begin april, aldus een woordvoerster. Het hotel krijgt ook een restaurant en congreszalen.

De meeste medewerkers zijn nodig in de keuken, de bediening en bij de receptie. Het gaat om zowel full- als parttime banen.

Van der Valk gaat ook samenwerken met het UWV in de zoektocht naargeschikte medewerkers.

Inmiddels loopt de sollicitatieprocedure voor het management. Het gaat om de functies van hoofd technische dienst, leidinggevende voor de receptie en manager verkoop. Van der Valk heeft veel reacties op de vacatures gekregen: op elke functie tussen de veertig en vijftig.

Het nieuwe Van der Valk hotel Nijmegen-Lent, vlakbij het NS-station Lent, telt 116 kamers. De gemiddelde prijs van een hotelovernachting is 85 tot 95 euro.

Op de veertiende verdieping komt een luxe suite van 60 vierkante meter, die 229 euro per nacht kost.

Naast de 116 kamers kent het hotel twaalf congres- en vergaderzalen. In de grootste congresruimte is ruimte voor maximaal 420 mensen.

Marij van der Valk gaat het nieuwe hotel straks leiden, samen met haar man Thijs Boomkens. Het echtpaar is nu nog werkzaam in het hotel van Van der Valk in Arnhem.

Hotel bij het NS-station Lent telt 116 kamers en gaat nog voor de start van de honderdste Vierdaagse open