Nieuws Marketing

Omroep Zeeland wil platform zijn voor Zeeuwse ondernemers

Omroep Zeeland besteedt op 8, 9 en 10 november uitgebreid aandacht aan beurs Contacta in Goes. De publieke omroep is als mediapartner aanwezig op het evenement.

Van onze redactie 8 november 2016

Omroep Zeeland

"Omroep Zeeland wil daar zijn waar de Zeeuwen zijn", zegt Michel van Sluijs van Omroep Zeeland. "De Zeelandhallen in Goes zijn op 8, 9 en 10 november het bruisend middelpunt van Zeeland."

Radioprogramma

Tijdens Contacta besteedt Omroep Zeeland via radio, tv en online veel aandacht aan de beurs. Elke dag doet de publieke zender in het radioprogramma 'Zeeland Komt Thuis' tussen 16:00 en 19:00 uur live verslag vanaf de beursvloer.

Samen Groeien

"Omroep Zeeland wil een platform zijn voor Zeeuwse ondernemers. Dat doen we het hele jaar, maar tijdens de beurs heel nadrukkelijk door verhalen te laten zien en horen via radio, televisie en onze online-kanalen. Door kennis te delen en nadrukkelijk een platform te bieden aan Zeeuwse ondernemers en het bedrijfsleven, geeft Omroep Zeeland tijdens Contacta concreet invulling aan het thema 'Samen Groeien'."

Media-adviseurs

"Ontmoeten en waar gewenst adviseren, dat doen we ook tijdens de beurs. Onze media-adviseurs lopen rond om ondernemers te informeren over de wijze waarop zij hun product kunnen promoten en onder de aandacht brengen", aldus Van Sluijs.

Bezighouden en binden

We willen via al onze kanalen laten zien en horen wat Zeeuwen bezighoudt en bindt. We brengen verhalen die relevant zijn voor de Zeeuwse samenleving en iedereen die daarin is geïnteresseerd.

Meer Contacta:

> Hoe ziet Jort Kelder het Zeeuwse bedrijfsleven?> Peter R. de Vries praat Zeeuwse ondernemers bij over cybercrime> De Ondernemer op Contacta.nl