Nieuws Marketing

Reclamecarrousel draait langs A58 bij Heinkenszand

Ze zijn niet te missen als je over de A58 rijdt. De twee enorme led-schermen bij bedrijventerrein Noordzak in Heinkenszand. Of je nu oost- of westwaarts rijdt, een fel verlicht scherm met reclame schreeuwt om aandacht. De aanvragen van adverteerders stromen binnen, meldt de PZC.

Willem Adriaansens | Foto: Marcelle Davidse 11 oktober 2016

Reclame A58 Zeeland Marcelle Davidse

"We zijn er natuurlijk al veel langer mee bezig, maar sinds vorige week donderdag staan de schermen aan", vertelt Marco Bos van A58 Reclame. Het bedrijf verkoopt reclameruimte op de schermen van 8,6 meter bij 6,4 meter. "De doeken die hiervoor aan de oude mast hingen moest je met een kraan bevestigen. Dat deed je niet voor eventjes. Nu kun je per twee weken inkopen. Dan koop je bijvoorbeeld een plek in de carrousel. Daarin is voor maximaal acht adverteerders ruimte en die zijn dan steeds zes seconden te zien." Dimmen

Volgens Bos slaat de nieuwe manier van adverteren aan. "Het scherm stond nog maar net aan toen ik de eerste aanvraag al binnen kreeg via de website. En ik heb elke dag nog aanvragen gehad." 's Avonds dimmen de schermen automatisch volgens Bos. "En 's nachts zijn ze zelfs helemaal uit."