Video Sales

Sam van Dalen: 'Klanten zijn soms net klootzakken. Zo ga ík met ze om'

Elke ondernemer zal het herkennen: je krijgt een klant in de winkel, maar je mag 'm niet. Hoe ga je daar nou mee om? Auto-ondernemer Sam van Dalen geeft daar een heel, heel duidelijk antwoord op. Een laten we zeggen, verhelderende video.

Van onze redactie 19 mei 2023

Sam van dalen klanten klootzak italie in de polder

Foto: LinkedIn Sam van Dalen.

Sam van Dalen kennen we allemaal als de auto-ondernemer die het allemaal nét een beetje anders doet. Zo krijg je bij hem geen occassions van merken van over de hele wereld, maar verkoopt hij alleen maar modellen die hij zelf mooi vindt. Al is er één voorwaarde: de auto moet uit Italië komen.

Toch is er een grotere kans dat je Sam kent van zijn video's. Hij is met zijn autobedrijf Italië in de Polder een meester in originele video's en storytelling. Wat dacht je van deze video van vorig jaar, die honderdduizenden keren is bekeken?

Lees ook: Hoe auto-ondernemer Sam van Dalen Elon Musk verslaat in een kerstvideo

Het is dan ook niet gek dat we Sam weer in het vizier hebben als hij net een video heeft gepost. Sam spreekt ons nu eens vaderlijk toe vanuit de auto. Gefilmd met zijn telefoon. Een paar minuutjes is genoeg. Het onderwerp? Hoe ga je om met moeilijke klanten. Of zoals Sam het verwoordt: klootzakken in je winkel.

We kunnen er nog meer woorden aan vuilmaken, maar bekijken vooral zijn video. Een ondernemersles in twee minuten.

Bekijk de video hieronder:

Lees ook: Hoe Sam van Dalen met originele storytelling-video's Italiaanse auto's verkoopt

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws