Nieuws Marketing

Streekvoedsel bezorgd in huis dankzij Holtens bedrijf

Müller Fresh Food Logistics uit Holten zorgt er met een nieuw initiatief voor dat inwoners in een groot deel van Nederland streekvoedsel thuis krijgen bezorgd. Via Uniqlekker.nl kunnen consumenten duurzame en streekproducten bestellen en thuis laten bezorgen, zo weet De Stentor.

Van onze redactie 7 mei 2016

Duurzaamheid milieu milieubewust natuurbescherming biologisch Thinkstock

Uniqlekker begint met zo'n dertig producenten van duurzame levensmiddelen en streekproducten. Opzet is dat alles wat voor 13.00 uur is besteld, nog dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur aan huis wordt bezorgd. Minimaal bestelbedrag is 45 euro. Daar komt dan nog 6,50 euro aan transportkosten bij. Bestellingen vanaf 85 euro worden gratis bezorgd. Het is het eerste regio-overstijgend initiatief op dit terrein.

Bijzondere levensmiddelen

,,Het is niet zo dat we gaan concurreren met supermarkten, want daar ligt niet onze kracht'', zegt Anno Müller van Uniqlekker. ,,We willen juist wat bijzondere levensmiddelen verkopen. Het gaat dan om biologische, duurzame streekproducten.'' Via het internet wordt nog betrekkelijk weinig voedsel verkocht, dus daar valt nog wel veel te winnen, denkt Müller.