Nieuws Marketing

Zomaar een kantoor in Nijverdal cadeau

De twee oprichters van Innova kunnen een jaar lang gratis terecht in een kantoor van de Care Dienstengroep. „Een prettig kerstcadeau.”

Van onze redactie 6 januari 2016

Schraa veneklaas grob care Lenneke Lingmont

Daar stonden ze dan in Nijverdal, met glunderende gezichten: Rijssenaren Ard Veneklaas en Raymond Schraa namen gisteren de sleutel in ontvangst van het kantoor dat beiden een jaar lang gratis mogen gebruiken. De jonge ondernemers werden gekozen door Care Dienstengroep, dat eind vorig jaar in samenwerking met Uniek Makelaars met het plan kwam om jonge ondernemers ‘een kantoor cadeau te doen’.

Jonge ondernemers„We hebben bewust de kans geboden aan jonge ondernemers”, vertelt Thomas Overbeek namens schoonmaakbedrijf Care. „Een bedrijf opstarten is niet altijd even makkelijk, zeker financieel niet. Als je dan een jaar lang een kantoor met alle bijbehorende gemakken gratis hebt, dan is dat natuurlijk fijn. We hadden ook voor ondernemers kunnen kiezen die al drie jaar in een kantoor zitten en denken te profiteren van een gratis kantoor, maar die vlieger gaat niet op.”

Jonge ondernemers die interesse hadden in de ‘kantoorgift’ konden online een motivatie indienen op de site van Care. Overbeek: „Er is behoorlijk op gereageerd. Zo’n veertien ondernemers hebben zich ingezet om kans op de kantoorruimte te maken. Dat heeft ons niet verbaasd, want het is een mooi pand dat goed bereikbaar is.”

WinnaarsMarcel Grob, algemeen directeur van Care, maakte op 24 december de winnaar bekend. Beginnend ondernemers Ard Veneklaas en Raymond Schraa kunnen een jaar voor niets terecht in het artistieke pand aan de Wierdensestraat in Nijverdal. Zo beleefde het Rijssense ondernemersduo een geslaagde kerst. „Op kerstmiddag kreeg ik een telefoontje en ik heb gelijk Raymond gebeld”, blikt Veneklaas terug. „Het was aan de telefoon eerst nog een beetje onwerkelijk. Care meldde dan wel dat we gewonnen hadden, maar pas nadat we op gesprek zijn geweest beseften we dat we een jaar lang een kantoor tot onze beschikking hebben. Een prettig cadeau zo vlak voor het nieuwe jaar”, aldus Veneklaas.

Foto: v.l.n.r. Raymond Schraa, Ard Veneklaas & Marcel Grob (Lenneke Lingmont)