Video Radio

Luister en kijk terug: businesscoach Kelly Weekers over bouwen aan geluk en zakelijke groei

Businesscoach en ondernemer Kelly Weekers was te gast in de De Ondernemer Live Radio. Daarin sprak ze met presentator Remy Gieling over haar nieuwe boek De Kracht van Keuze, het groeien als ondernemer en de weg naar een gelukkig en succesvol ondernemersbestaan. Maar dat is lang niet alles, kijk en luister de uitzending direct terug.

Van onze redactie 18 mei 2022

Kelly Weekers Remy Gieling radio

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in De Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

In De Kracht van Keuze deelt Kelly Weekers de vragen die haar helpen om te blijven kiezen voor wat haar gelukkig maakt. Hoe maakt zij die beslissingen elke dag en hoe helpt het haar om te blijven kiezen voor haar eigen weg? Hoe werd de Limburgse van geboorte van een verlegen meisje uit het dorp een assertieve, daadkrachtige vrouw? En hoe ruilde ze meer en meer haar kwetsbaarheid in voor kracht?

Presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling willen er in de radio-uitzending alles over weten. En vooral ook: welke lessen kunnen wij - de ondernemers - er allemaal van leren? Ook wordt er in de studio gesproken over hoe je begint aan het schrijven van een succesvol boek en hoe het zit met de marketing- en sales-kant. Verder vertelt de businesscoach uitgebreid over haar werk en wordt het hot issue 'personeelstekort' zeker niet vermeden. Luister ook als je meer te weten wil komen over de komende BusinessBoost Live op 2 juni, waar Kelly Weekers een van de sprekers is.

'Businesscoach Kelly Weekers vertelt uitgebreid over haar werk en het hot issue 'personeelstekort' wordt zeker niet vermeden'

Alle handvatten om het beste uit jezelf en je onderneming te halen

Kelly Weekers is afgestudeerd in Klinische Gezondheidspsychologie en werkt in het dagelijks leven als businesscoach. Zij leert mensen hoe succes en geluk hand in hand kunnen gaan, als je maar weet wat je echt wil. Eerder schreef het voormalig model de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 waarvan er meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht. Haar nieuwe boek De Kracht van Keuze is sinds april 2022 uit. Het boek staat momenteel op 1 in de Bestseller 60.

Samen met Moniek van Rheenen vormt Kelly Weekers Moonshot Coaching. Hun missie is simpel; de mensen die ze coachen bieden zij alle handvatten om het beste uit henzelf en hun onderneming te halen. In hun lifecoaching focussen ze zich op hoe je groeit in zelfvertrouwen, meer rust ervaart en meer geniet. En wat betreft de businesscoaching helpen de twee vrouwen ondernemers op maat met hun specifieke vraagstukken.

De groei van de succesvolle horecaconcepten Yoghurt Barn en Poké Perfect

In de studio ook Quinta en Gerrit Jan Witzel. Deze ondernemende zus en broer zijn de oprichters en eigenaren van Poké Perfect, een healthy food-keten, zes jaar geleden gestart. Quinta woonde tijdens haar modellencarrière enkele jaren in New York. Daar ontdekte ze dat er in Amsterdam eigenlijk weinig gezonde en snelle eetopties - die passen bij een druk leven - te vinden waren. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om dit in Nederland neer te zetten. Samen met haar broer richtte zij Poké Perfect op wat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal succes.

Verder spreekt Remy Gieling met ondernemer Wouter Staal over de internationale groei van zijn Yoghurt Barn, tegenwoordig YB. De Nederlandse succesformule heeft een vestiging geopend in Brussel. Met deze master (de eerste) franchise is YB meteen overgestapt op een volledig plantaardig aanbod.

Bekijk en/of luister onder de gehele uitzending terug:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws