Nieuws Radio

Beleggen op z'n BUX in De Ondernemer Live: ceo Yorick Naeff co-host

De ceo van BUX, een van Europa's snelst groeiende 'neobrokers', is dinsdag 14 juni tussen 11.00 en 13.00 uur co-host bij De Ondernemer Live. Yorick Naeff is tafelheer in een uitzending die dus voor een groot deel in het teken zal staan van beleggen, maar ook van onder meer werkgeluk, investeringen in start- en scale-ups én het BestelautoMerk van het Jaar.

Van onze redactie 12 juni 2022

Yorick Naeff CEO BUX 2

Yorick Naeff is ceo van BUX en dinsdag 14 juni co-host van De Ondernemer Live op New Business Radio. Foto: BUX.

De Ondernemer Live: al meer dan 300.000 luisteraars en kijkers

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangen presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling meerdere (top)ondernemers in De Ondernemer Live, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

300.000+ luisteraars en kijkers

Sinds de eerste uitzending eind maart heeft De Ondernemer Live al meer dan 300.000 luisteraars en kijkers getrokken. De wekelijkse uitzendingen gaan door tot en met dinsdag 12 juli, daarna is er een zomerstop.

Met meer dan 700.000 klanten is BUX een van Europa's snelst groeiende neobrokers. Sinds 2014 maakt het bedrijf het Europeanen gemakkelijk en betaalbaar om meer met hun geld te doen. Met BUX Zero, kunnen beleggers sinds 2019 in aandelen en ETF’s (Exchange Traded Funds, fondsen die op de beurs verhandeld worden, red.) investeren. Ook is er BUX Crypto, waarmee gebruikers kunnen beleggen in echte cryptocurrencies.

Beleggen 2.0

Kortom: beleggen 2.0 en ceo Yorick Naeff (het bedrijf is in 2014 opgericht door Nick Bortot, Robbert Bos, Egbert Pronk en Joost van de Wijgerd) weet er alles van. Verder zal de topman achter de beleggers-app het met host Remy Gieling onder meer hebben over de Europese groei van BUX (begin juni is oud ABN AMRO-topman Niek van Rens aangesteld als chief operating officer) en de financiering van 67 miljoen die dit voorjaar werd opgehaald bij een groep internationale beleggers, geleid door techbedrijven Prosus en Tencent. Last but not least: wie beleggen er via BUX en wat kan de gemiddelde ondernemer met zo'n app? We vragen het allemaal aan Naeff, die vader werd van een tweeling vlak nadat hij Bortot opvolgde als ceo.

Niels Vrijhoeven was nauw betrokken bij de oprichting van BUX. Met die ervaring weet de strateeg alles over het 'merkwaardig krijgen van jouw merk'. Namarama's Floris Hülsmann sprak hem voor zijn podcast: Jouw merk ook echt merkwaardig? Strateeg Niels Vrijhoeven vertelt hoe

Expert Alex Slavenburg: werkgeluk in beweging brengen

Alex Slavenburg - op de foto hieronder - is eigenaar van Happimotion. Met zijn inspiratiesessies, workshops en trainingen zet hij werkgeluk op de kaart bij organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Hij adviseert en coacht leidinggevenden op individuele basis en in teamverband. Ook schreef hij het boek 'Leidinggeven met een Glimlach'. Met zo’n dertig jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap in zijn rugzak, begrijpt Alex de wereld van leidinggevenden als geen ander.

We gaan met de expert in gesprek over onder meer de veranderende bedrijfscultuur na corona, personeelstekorten, maar juist ook personeelsbehoud. Ook vertelt hij over het 5e HappinessBureau Happy People Better Business event op 30 juni.

Hulp voor startups en scale-ups die toe zijn aan eerste of volgende investeringsronde

Ook te gast is Thomas Mensink van Golden Egg Check. Voor de startup-analisten draait het om ideeën in vroege fase te begeleiden via een launchplatform, maar het bedrijf helpt net zo graag startups en scale-ups die toe zijn aan de eerste of volgende investeringsronde. Via services, inzichten, software en initiatieven zoals StartupRoulette. Mensink legt het haarfijn uit aan de luisteraars.

Mercedes-Benz: BestelautoMerk van het Jaar 2022

Mercedes-Benz won de door evofenedex georganiseerde verkiezing na een spannende strijd met Iveco, dat tweede werd. Mercedes-Benz won de verkiezing vooral door hoog te scoren op betrouwbaarheid, innovatief vermogen en tevredenheid over het dealernetwerk. De titel ‘BestelautoMerk van het Jaar’ is een pure gebruikersprijs. Er is geen jury; evofenedex vroeg ondernemers, die vaak dagelijks onderweg zijn met bestelauto’s, naar hun oordeel over aspecten als betrouwbaarheid, brandstofverbruik, dealerservice en vernieuwende techniek.

In De Ondernemer Onderweg gaat Roland Tameling dieper in op de verkiezing en de bestelauto's van Mercedes-Benz, met Mark Horsten namens Mercedes-Benz Vans BeNeLux.

Ook wekelijks op vrijdag is er live radio van De Ondernemer en New Business Radio: Ron Vergouwen presenteert nieuw radioprogramma: 'Met de kennis van nu'

De Ondernemer Live: 300.000+ luisteraars en kijkers

Natuurlijk hoor je ook het laatste ondernemersnieuws, de radiocolumn van De Hofnar Juri Hoedemakers en nog veel meer. De wekelijkse live-uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en YouTube.

Kijk hieronder de aflevering van 7 juni met coureur, presentator en ondernemer Tom Coronel terug:

&t=14s

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws