Nieuws Mobiliteit

Garageformule CarProf partner van Veilig Verkeer Nederland

Naast vakmanschap in de werkplaats wil garageformule CarProf meer bijdragen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid. Door een partnership aan te gaan met Veilig Verkeer Nederland vraagt CarProf extra aandacht voor dit thema.

Van onze redactie 29 januari 2023

Veilig verkeer nederland carprof

V.l.n.r. op de foto: Rob van den Nieuwendijk (Sr. Relatiemanager Corporate Partnerships | Fonds Slachtofferhulp), Ivar Camps (Retail Manager | Alliance Automotive Group Benelux), Rob Stomphorst (Partnerships, Woordvoering en Politieke Contacten | Veilig Verkeer Nederland) en Harold van Gestel (Formule Manager | CarProf).

Wie kent de campagnes van Veilig Verkeer Nederland niet: ‘Ben je Bob, zeg het hardop!’, ‘MONO’, of ‘Onze scholen zijn weer begonnen’. ,,Bedoeld om mensen aan het denken te zetten over hun verkeersgedrag”, licht Rob Stomphorst toe. ,,We hebben vorig jaar ons 90-jarig bestaan gevierd en gaan onverminderd door met onze missie ‘Iedereen veilig over straat’”.

Een veilige auto(mobilist)

CarProf wil ook bijdragen aan een verkeersveilige samenleving door het belang van goed onderhoud te benadrukken. Ivar Camps: ,,Een auto met voldoende bandenprofiel kan bij een noodstop door een kortere remweg een verkeersongeval voorkomen. Ook goed werkende remmen en ruitwissers zijn essentieel. Zowel de staat van een auto, als het gedrag van de automobilist is bepalend voor de veiligheid in verkeerssituaties.” Samen met Veilig Verkeer Nederland wil CarProf daar een verschil in maken.

Terug in de tijd, naar 2020: CarProf haalt 15.673 euro op voor jonge verkeersslachtoffers

APK-actie met Veilig Verkeer Nederland

Met vakkundig onderhoud en het bewegen van de maatschappelijke agenda zet CarProf zich proactief in voor verkeersveiligheid. Daarnaast steunt CarProf sinds 2020 TrafVic Kids van Fonds Slachtofferhulp. Een wereldwijd uniek project op basis van wetenschappelijk onderzoek voor rouwbehandeling aan kinderen die een dierbare hebben verloren in het verkeer. Bij elke uitgevoerde APK doneren alle CarProf autobedrijven in Nederland 50 eurocent. Zo heeft CarProf in de afgelopen drie jaar al € 101.370,- kunnen doneren. Ivar Camps: ,,Deze succesvolle APK-actie zetten we vanaf deze maand ook voort met onze nieuwe partner Veilig Verkeer Nederland."

,,Wij zijn blij met de inzet van onze kersverse partner CarProf op verkeersveiligheid en de wijze waarop CarProf daaraan heel concreet invulling geeft in zowel communicatief als financieel opzicht“, vult Rob Stomphorst aan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws