Nieuws #nlstartop

Volg #nlstartop, over de nieuwe stappen van ondernemers

De Ondernemer heeft voor de komende maanden een nieuwe missie: we gaan de verhalen vertellen van ondernemers die weer vol energie en nieuwe ideeën aan de slag gaan. Daarmee willen we alle ondernemers van Nederland inspiratie bieden, want: #nlstartop. En hoe!

Van onze redactie 29 mei 2020

Nlstartop ondernemers nieuws

Onder deze titel laten we samen met onze collega’s van DPG Media online en in de dagbladen lezen, zien en horen hoe de economische pols van Nederland weer sneller gaat kloppen. Want ook al konden veel mkb-ondernemers de laatste maanden vaak maar weinig doen, ze zaten bepaald niet stil.

Vaak gehoord: ‘de coronacrisis is mijn reset button’. Klopt het nog wat ik aan het doen ben? Is dit niet het moment om al die halve ideeën nog eens goed te bekijken en de beste wel toe te passen?

Zonder een helder plan en duidelijk doel loop je vroeg of laat een doodlopende weg in. Met deze vijf stappen ontwikkel je een eigen, resultaatgerichte strategie.

Lees ook: Zo gebruik je de kracht van contentmarketing

Horeca, retail, toerisme en automotive

Nieuwe verdienmodellen in de horeca, vaak zo succesvol dat ze na 1 juni blijven. Wij delen die inzichten.

Webshops als online redding voor winkeliers. En nu willen ze nooit meer zonder. Wij laten zien waarom.

De achtbaan waarin het toerisme zich bevond (van reservering naar annulering naar nog veel meer reserveringen. Hij eindigt in een nieuwe werkelijkheid vol verplichte maatregelen die veel creativiteit vereisen. De beste ideeën komen bij ons aan bod.

Autobedrijven, garages en toeleveranciers merken dat de markt langzaam aantrekt. Maar die markt is wel voorgoed veranderd. Hoe gaan ondernemers daarmee om?

Lees ook: Modezaak Wildenberg Eindhoven: minder winkeluren, meer tijd voor persoonlijke service

Het ideale platform om klanten te bereiken

Nederland start op. En wij zijn erbij, op deze pagina. Met verhalen, video’s en podcasts. En collega’s van DPG Media die klaar staan om ondernemers het ideale platform te bieden om hun klanten zo optimaal mogelijk te bereiken door middel van al onze kanalen. Een boost van jouw social media activiteiten? Plaats jouw socialpost op onze nieuwssites. Zichtbaarheid in jouw regionale krant? Onze bladen en nieuwssites hebben lokale redacties.

Meer weten over de kansen in een samenwerking met DPG Media? Vul je gegevens hieronder in en je hoort snel van ons!

Een boost geven aan jouw social media activiteiten? Wist je dat je jouw social-mediapost eenvoudig ook op bekende nieuwssites kunt delen? Lees hier over de mogelijkheden bij DPG media.

Zichtbaarheid in jouw regionale krant? Werk samen met onze lokale redacties aan zichtbaarheid in jouw regio. Laat je inspireren.

Meer weten over de kansen in een samenwerking met DPG Media? Vul je gegevens hieronder in en je hoort snel van ons!