Blog Retail

Ondernemer Liesbeth Pruim: ‘Je gaat weer doen waarom je dit begonnen bent’

Eind maart begonnen we bij de Ondernemer de actie #supportondernemers omdat we er op alle mogelijke manieren voor willen zorgen dat ondernemers sterker uit de crisis komen. We gingen op zoek naar inspirerende voorbeelden en die vonden we. Nu, bij de start van #nlstartop, nemen we afscheid van deze boegbeelden met de vraag: hoe gaat het met je?

Van onze redactie 3 juni 2020

Liesbeth Pruim

Liesbeth Pruim en haar man Harmjan Huttinga

Liesbeth Pruim van THUIS eten & wonen in Dronten

‘Het gaat goed. Dit voorjaar had het allerbeste terrasseizoen ooit kunnen zijn. Maar goed, we zijn weer begonnen. We zijn nooit open op maandag maar die eerste maandag van juni wilden we niet missen. We hebben een klein feestje gevierd.

Sinds 2 juni hebben we een nieuwe kaart, staat alles weer strak en gaan we weer beginnen. Afhalen en bezorgen hebben we niet doorgezet. Het ombouwen van een a la carte keuken naar een bezorgkeuken was al een gedoe. Het zijn twee expertises die wij niet naast elkaar kunnen doen in de keuken. Het heeft hartstikke goed uitgepakt, maar het was een pittige tijd voor de koks. Zij snakten ook naar a la carte koken.

'Ik hoop heel erg dat mensen hun voorzichtigheid kwijt raken'

Liesbeth Pruim, THUIS eten & wonen

Mensen zijn voorzichtig

Wat ik me vooral deze eerste dagen van juni afvraag: komen er veel mensen? Ik hoor vaak dat mensen nog voorzichtig zijn. Het zal bij ons zeker niet in één keer op het niveau van vorig jaar zijn. Ik hoop heel erg dat mensen hun voorzichtigheid kwijt raken.

Ik heb in de afgelopen periode nog meer bevestigd gekregen dat we een geweldig team hebben. Dat we ook in crisistijd heel creatief kunnen zijn en gas kunnen geven. En dat social media voor ons heel goed werkt. Daar gaan we zeker mee door.

Maar het allerfijnste: je gaat weer doen waarom je dit begonnen bent.’

Meer weten over de mogelijkheden van #nlstartop?

DPG Media heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden on- en offline. Voor elk doelgroep het juiste kanaal. Vul onderstaande gegevens in en je hoort per ommegaande van ons.