Nieuws Personeel

101Winkels zoekt ondernemer voor soep-startup

Anderhalf jaar geleden begonnen Saraï Zijlstra en haar vriend hun conceptstore 101Winkels aan de Nieuwstraat in Zwolle. Nu zoeken ze voor hun soepbar een nieuwe ondernemer met een passie voor koken.

Van onze redactie 18 augustus 2016

101 Winkels

Het idee van 101Winkels is simpel: elke ondernemer kan voor een klein bedrag per maand ruimte huren, variërend van één plank tot aan een kast om zijn of haar producten te verkopen. Zo is het ook voor startende ondernemers mogelijk om producten in een fysieke winkel te hebben liggen, zonder dat ze omzet moeten afstaan.

De styling van de winkel en de presentatie van de producten wordt vervolgens door het 101Winkels-team verzorgd. Ondertussen maken 60 ondernemers en creatievelingen gebruik van dit concept en worden er vooral duurzame, handgemaakte artikelen verkocht.

Soepbar

Nu komt er ruimte vrij die iets groter is dan één plank of kast: een hele horecahoek. Saraï en teammember Yolanda Reuvecamp: „We hadden hier een goed lopende soepbar en degene die dit runde kan het helaas niet voortzetten. Alles staat klaar, er hoeft niet geïnvesteerd te worden, we zoeken alleen een ondernemer die dit met onze hulp wil gaan runnen!”

Het concept is kant en klaar, daarom zoeken de dames alleen nog een ondernemer of startende kok die zich hier op wil storten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 101winkelszwolle@gmail.com.

Foto: 101Winkels