Nieuws Personeel

Nieuwe generatie advocaten opent deuren in Almelo

Velen hebben de wens iets eigens neer te zetten en iets te doen waar je gelukkig van wordt. Voor advocaten Erik-Wim Stals, Anne Oude Ophuis en Loes Eshuis-Nijmeijer werd deze wens werkelijkheid met de oprichting van een gezamenlijk kantoor. Vrijdag vieren zij aan de Wierdensestraat 31 in Almelo de opening van Expert Advocaten.

Van onze redactie 29 september 2016

Expertadvocaten eigenfoto

Het kantoor zegt zich te onderscheiden als de nieuwe generatie advocaten. “Dat betekent modern taalgebruik, geen dure maatpakken en een makkelijke en snelle bereikbaarheid." Laagdrempelig dus, maar wel met de kwaliteit die van een goed advocatenkantoor verwacht mag worden. "De typische Twentse no-nonsense mentaliteit”, zo omvat Anne Oude Ophuis haar werkwijze en die van haar partners.

Zakelijke markt

Expert Advocaten is gespecialiseerd in familierecht en letselschade. Daarnaast behandelt het advocatenkantoor zaken op het gebied van arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en erfrecht. Het kantoor benadrukt er te zijn voor iedereen: zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ondernemers kunnen terecht bij Erik-Wim Stals, gespecialiseerd in letselschadezaken, sociale zekerheid en erfrecht.

V.l.n.r. Anne Oude Ophuis, Erik-Wim Stals en Loes Eshuis-Nijmeijer