How-to Leiderschap

Toon Gerbrands, auteur van 'De Succescrisis'

Hij was onder meer algemeen directeur van AZ, bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam en manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Nu is Toon Gerbrands algemeen directeur van PSV, veelgevraagd spreker en de auteur van het boek 'De Succescrisis'. Speciaal voor alle ondernemers is de bestseller op onze website nu in zijn geheel gratis te downloaden.

Van onze redactie 10 april 2020

Toon Gerbrands boek psv

Toon Gerbrands. Foto: Pim Ras

Toon Gerbrands is de motivator die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. In zijn talrijke presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

Grote uitdagingen overwonnen

Zowel in de wereld van de topsport als in diverse managementfuncties heeft de algemeen directeur van PSV op meerdere momenten in zijn leven grote uitdagingen moeten overwinnen. Dat deed hij met zijn eigen aanpak - die in de praktijk bleek te werken - en vanuit de overtuiging dat iedere crisis uiteindelijk kan leiden tot iets goeds. Deze filosofie beschrijft hij in De Succescrisis. Dat boek kan je dankzij SportsSpeakers nu exclusief in zijn geheel downloaden op De Ondernemer.

Succescrisis - Toon Gerbrands

Ebook

Speciaal voor ondernemers en lezers van deondernemer.nl: de bestseller van Toon Gerbrands, gratis ter download beschikbaar.

Download whitepaper

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.