Nieuws Personeel

New York Pizza heeft 1000 openstaande vacatures en daarom: ruimtereis voor nieuwe collega

Om nieuw personeel te werven heeft New York Pizza een wel heel bijzondere troef in handen: de pizzaketen heeft een plek geregeld bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht, en deze stoel is gereserveerd voor een van haar bezorgers.

Van onze redactie 18 november 2021

New York Pizza ruimte pizzabezorger 1

New York Pizza gaat als allereerste ter wereld een pizzabezorger de ruimte in sturen. Een plek bij de eerst mogelijk commerciële ruimtevlucht is gereserveerd. De beste pizzabezorger van 2022 mag deze plek gaan innemen, planning en voorbereiding in acht nemend zal in 2023 de allereerste pizza in de ruimte bezorgd worden. En dat is in het jaar dat New York Pizza ook nog eens 30 jaar bestaat.

,,We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus voor wie bij ons komt werken is zelfs de sky niet de limit”, aldus oprichter/ceo Philippe Vorst.

Lees ook: New York Pizza neemt twee Duitse pizzaketens over

Krapte op de arbeidsmarkt vraagt om creativiteit

Alle pizzabezorgers die minimaal vier maanden in dienst zijn bij New York Pizza maken kans op de ruimtereis. De winnaar wordt echter pas volgend jaar bekend, dus ook wie nu nog niet bij New York Pizza werkt, maakt nog kans via newyorkpizzajobs.com.

Marketingdirecteur Joost Geurtsen van New York Pizza vertelde in de Week van de Ondernemer-uitzending meer over deze bijzondere actie en maakte duidelijk maar liefst 1000 openstaande vacatures te hebben, zowel pizzabezorgers als pizzabakkers worden gezocht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws