Nieuws Personeel

Steun in de rug voor werkzoekende Leeuwardense 50-plusser

In Leeuwarden kregen tot nu toe 125 werkzoekende 50-plussers ondersteuning bij het vinden van werk. Met het programma +POWER wil Randstad de perceptie over 50-plussers in positieve zin veranderen, onder andere via twaalf +POWER boosts door het hele land. Werkzoekende 50-plussers kunnen nu nog de hele dag terecht om inzicht te krijgen in kansrijke vakgebieden, een professionele cv-check te doen of een professionele foto voor hun LinkedIn profiel te laten maken. Ook zijn er workshops gericht op het verbeteren van het profiel van kandidaten, laat OF Nieuws weten.

Van onze redactie 9 juni 2016

Sollicitatiebaan1065

De 50-plussers maken kennis met professionals in verschillende kansrijke vakgebieden, volgen workshops en krijgen tips voor het verbeteren van hun cv. Tot nu toe zijn er 125 50-plussers bij de vestiging bij de vestiging in Leeuwarden aan de Schrans geholpen en het programma duurt tot 18:00 uur.

Ambitie en talentJan de Jong, Regiodirecteur regio Noord-Oost Randstad Nederland: “Helaas is het aantal werkzoekende 50-plussers hoog in Friesland. Met het +POWER programma vragen we extra aandacht voor de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt. We benadrukken het onbenutte potentieel van deze doelgroep. Ambitie en talent kennen immers geen leeftijd en het kan niet zo zijn dat de 50-plussers aan de kant blijven staan.”