Advertorial van Hallo XL

Advertorial Regio

1000 vierkante meter inspirerende sfeerkamers

HalloXL in Waddinxveen wil vooral inspireren. Naast een grote showroom vol kwaliteitsmeubels en sfeerkamers biedt het jubilerende familiebedrijf daarom uitgebreide kleur- en interieuradvies en tips voor woninginrichting.

Kim van der Meulen (Parool) 31 oktober 2018

Hallo XL tarissa dewit

Industrieel, vintage, landelijk en eigentijds: in de 1000 m2 grote showroom van HalloXL zijn kwaliteitsmeubels in elke stijl te vinden. Wie wil zien hoe een buffetkast of bank het beste tot zijn recht komt of inspiratie wil opdoen, kan wat eigenaar Kees de Wit betreft meteen een kijkje nemen in één van de vele sfeerkamers in het pand. ,,Door compleet ingerichte kamers te laten zien, krijgen mensen een idee van wat ze mooi vinden."

Interieuradvies

Vanwege de grote vraag biedt HalloXL sinds enkele jaren ook advies voor volledige inrichting. ,,We hebben professionals in huis die de woonwensen van klanten in kaart brengen en op basis daarvan advies geven. Dat kan zo uitgebreid als gewenst: van kleuradvies tot een materialenplan en advies voor de complete inrichting van een ruimte. Interieuradvies wordt in de winkel en aan huis gegeven, ook 's avonds." Klanten die besluiten de meubels bij HalloXL te bestellen, betalen voor het advies niets. ,,Dat hoort bij de service." Dankzij die service is HalloXL al jaren een begrip. ,,We horen vaak van klanten dat ze bij ons terugkomen vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding: we verkopen gedegen merken zoals UrbanSofa, Richmond en Vermeer Meubelen, tegen een betaalbare prijs en met lange garantie en service. We bezorgen en monteren de meubels zelf en leveren in heel Nederland. Via onze website bestellen mensen ook weleens vanuit het buitenland: binnenkort rijden we met een volle auto naar een klant in Spanje. Vaak vinden ze ons via mond-tot-mondreclame."

Jubileum

De grote winkel in Waddinxveen bestaat sinds vijf jaar, met de eerste Hallo Wonen begonnen de De Wits al 25 jaar geleden. Daarnaast is er nog een kleine vestiging in Gouda: Hallo Fashion, waar dochter Tarissa woonaccessoires en mode verkoopt. Ieder heeft zijn eigen taak: ,,Mijn dochter en vrouw Simone houden zich bezig met interieuradvies, de website en verkoop en ik doe hoofdzakelijk de planning en inkoop." Het jubileum wordt uiteraard gevierd: ,,In Waddinxveen geven we vanaf 1 november een week lang 25 procent korting op 25 artikelen, zoals woonaccessoires en schilderijen. In Gouda geldt dezelfde korting op 3 en 4 november."