Aangeboden door JFD Bank

Branded Content Regio

Beleggen met je vermogen, waarom moet je dit doen?

Veel mensen vragen zich af wat het voordeel is van het beleggen met je eigen vermogen. Om hier meer duidelijkheid over te verschaffen zullen we kort stilstaan bij de voordelen van beleggen met je eigen vermogen. Tot slot zullen we het nog hebben over een online broker waarbij je het beste kunt starten als je besluit om te starten met beleggen.

Redactie | Foto: Pexels 27 juni 2019

Pexels photo coaching

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de online broker waar wij het over gaan hebben. Hierdoor weet je zeker dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beleggen.

Waarom met eigen vermogen beleggen?

Als je geld op maandelijkse basis over hebt, dan stort je dit waarschijnlijk op de bank. Door het minimale percentage aan rente is dit geen renderende optie. Het is beter om het geld te beleggen in aandelen of obligaties. Hierbij krijg je een hoger rendement en de hoogte is afhankelijk van het risicoprofiel dat je hanteert. Mocht je een hoog risico willen lopen, dan zul je over het algemeen handelen in aandelen. Mocht je meer op safe willen spelen, dan zul je over het algemeen gaan handelen in obligaties. Het meest voorkomende profiel is een agressieve profiel dat bestaat uit 90% aandelen en 10% obligaties. Om het juiste profiel samen te stellen, is het aan te raden om in contact te komen met een online broker. Hierbij weet je zeker dat het profiel klopt bij jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Dit is erg fijn, want hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Met welke online broker moet ik beginnen?

Veel mensen weten niet met welke online broker ze in het begin moeten starten en dit is natuurlijk een lastige keuze. Het is altijd goed om te kijken naar een betrouwbaar bedrijf dat direct gelieerd is aan een bank. Tradelot is bijvoorbeeld een goede online broker. Het bedrijf is namelijk een exclusieve partner van JFD bank. Dit betekend dat het direct gelieerd is, wat betrouwbaarheid opwerkt. Mocht je vragen hebben omtrent beleggen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de specialisten van Tradelot. Ze helpen je graag verder met het verschaffen van de juiste informatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het beleggen.