Advertorial van Jumbo

Advertorial Regio

Boodschappen doen zonder gedoe met bonnetjes

Op ieder moment van de dag boodschappen doen. Dat kan bij Jumbo. Via de app of de site haal je snel en makkelijk alles in huis. Ook steeds meer bedrijven zien de voordelen in. Zoals bed & breakfast-eigenaren Peter Blom en Simon Appleyard van 't Poorthuys.

TIMO VAN DE KASTEELE 31 oktober 2018

Jumbo poorthuys

Online boodschappen doen is gemak, en dat is wat mensen willen. Jumbo speelt daar slim op in met de bezorgservice. Inmiddels rijden in heel de provincie tientallen wagens rond die zes dagen per week op bestelling leveren. Jumbo bedient met de bezorgservice zowel de particuliere als de zakelijke markt. ,,Wekelijks hebben we honderden klanten waar we aan huis bezorgen", zegt Marco Broekhoven van Jumbo. ,,Van kinderdagverblijven, zorginstellingen, horeca tot bed and breakfast-eigenaren als Peter Blom en Simon Appleyard. Dat aantal neemt elke maand toe."

Lees ook: Waarom Jumbo-baas Frits van Eerd niet in de randstad zit met zijn hoofdkantoor

Laagste prijsgarantie

Voor Blom is het een uitkomst. Hij ontdekte de service een jaar geleden: ,,Voorheen deed ik altijd inkopen bij de groothandel. Dat is een hoop gesjouw. Bovendien ben je niet eens voordeliger uit. Door de laagste prijsgarantie, ben ik bij Jumbo altijd goedkoper uit. Plus: ze brengen het aan huis, daardoor houden wij tijd over voor een goed gesprek met onze gasten." Dat online boodschappen doen is heel makkelijk, legt Broekhoven uit: ,,Het kan via onze site jumbo.com of via de app op de smartphone. Daar kun je zien of we bij jou thuis en op kantoor bezorgen. Vervolgens is het een kwestie van producten aanklikken en in je winkelmandje stoppen. Het voordeel voor ondernemers is dat er aan het eind van de maand automatisch een factuur uitrolt. Geen gedoe meer met bonnetjes. En daar is de boekhouder weer blij mee." 't Poorthuys bestelt gemiddeld één keer per maand boodschappen bij Jumbo. ,,Dan kopen we meteen groot in. Denk aan sapjes, ontbijtspullen en toiletpapier. Met acht kamers en jaarlijks duizenden gasten gaan er aardig wat boodschappen doorheen. Juist als grootverbruiker profiteer je van de voordelen die online shoppen biedt."

Groter assortiment

Online boodschappen doen, biedt meer voordelen. ,,Het assortiment is groter dan in de winkel", zegt Broekhoven. ,,Wie slim is, let op de boodschappen zonder bestelkosten. Dan bespaar je zes euro voor het thuisbezorgen. In de winkel laten klaarzetten en zelf ophalen is ook een optie."