Advertorial van Pack

Advertorial Regio

Razendsnel extra handen nodig? Job community Pack levert

Hip, super eenvoudig, maar vooral heel effectief: on-demand jobcommunity Pack voorziet ondernemers razendsnel van personeel via een app. Voor een klus, een project of voor langere tijd. De juiste mensen op de juiste plek en dat allemaal volledig digitaal.

Mark Litjens | Foto: Studentvooralles.nl 6 september 2018

Pack studentvooralles

Hoe modern wil je het hebben? Vacature plaatsen, swipen door profielen van werkzoekenden, de meest geschikte mensen selecteren en dat allemaal via je smartphone of computer. Pack maakt het mogelijk. Het online platform brengt werkgevers en werkzoekenden bij elkaar en dat in real time.

Onmiddelijk

Zo kun je als opdrachtgever meteen in actie komen wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld wanneer zich een piek in de werkzaamheden aandient of een van je mensen onverhoopt uitvalt. “Het grote voordeel van Pack is dat je onmiddellijk een vacature kunt plaatsen en je heel snel reacties krijgt uit het aanwezige personenbestand", zegt Daan Holsboer als medeoprichter van Studentvooralles.nl en tevreden gebruiker van Pack.

"Of hier zelf doorheen kunt browsen, op zoek naar geschikte kandidaten. Heb je die gevonden, wordt de vacature meteen verwijderd. Op de bekende manier, via online adverteren, moet je een advertentie meestal voor langere tijd plaatsen en ben je nog bezig met sollicitanten terwijl de klus waarvoor je mensen zocht allang is geklaard."

Snelle respons

En Holsboer kan het weten, want Studentvooralles.nl maakt optimaal gebruikt van een van de kerneigenschappen van Pack: flexibiliteit in personeel. “Wij zijn dagelijks bezig met het inzetten van studenten voor allerlei opdrachten. Bijvoorbeeld schilderwerk, verschillende kluswerkzaamheden en verhuizingen. Dit met name rond Amsterdam. Grotere klussen voeren we ook landelijk uit.

De studenten hebben op deze manier een mooie bijbaan die ze helemaal op hun studie en andere activiteiten kunnen inrichten, terwijl onze opdrachtgevers – particulieren en bedrijven – er van uit kunnen gaan dat hun opdracht altijd op het juiste moment en binnen de afgesproken tijd wordt uitgevoerd. Dat vraagt soms meer mensen dan wij in onze pool hebben zitten en op die momenten levert Pack een snelle respons”, is de ervaring van Holsboer.

Actief

Met name het traject van de eerste reacties van sollicitanten tot aan de uiteindelijke selectie gaat heel snel. De mensen die via Pack een baan zoeken, zijn heel actief en reageren onmiddellijk op nieuwe vacatures die bij hen passen. Holsboer: “Daarna gaan wij er als werkgever zelf mee aan de slag. Wij beheren onze vacatures, maar ook onze selectie en sollicitatieprocedure. Wij gaan zelf met de geselecteerden in gesprek en weten dus wat we in huis halen en of die personen bij de klus, de opdrachtgever én onze organisatie passen.”

Dit in tegenstelling tot een meer traditionele manier van werving voor tijdelijk werk via uitzendbureaus. “Dat vraagt vaak iets langer tijd en je hebt niet helemaal in de hand welke mensen er voor je gaan werken. De selectie wordt immers uitgevoerd door het uitzendbureau waardoor wij minder invloed hebben op de uiteindelijke keuze”, zegt Holsboer.

Pack studentvoorallesnl 1

Exponentiële groei

Vooral nu Studentvooralles.nl, in de huidige vorm opgericht in 2014, exponentieel groeit, is Pack een zeer welkome partner. “We groeien op dit moment op alle vlakken en dat betekent dat we steeds meer mensen nodig hebben. Dat gaat deels via het eigen netwerk van onze studenten. Zij vertellen hun studiegenoten dat het prima werken is, bij en met ons”, aldus de medeoprichter.

Maar dat is niet genoeg aanwas om de toename in opdrachten bij te houden. Veel van die opdrachten lopen bovendien tegelijkertijd, dus zijn extra handen op sommige momenten snel nodig. Hij vervolgt: “Wij weten vrij goed op welke momenten in het jaar we pieken kunnen verwachten. Daar spelen we van tevoren al op in. Maar door onze groei, hebben we vaker piekmomenten en bovendien omvangrijkere en langdurige klussen. Met name omdat we steeds meer vraag krijgen vanuit grote ondernemingen. Dan is het fijn om te weten dat we via Pack snel aan goede mensen kunnen komen.”

Belangrijke eigenschap

Pack bewijst zich voor Studentvooralles.nl keer op keer. Met name de snelheid van het on-demand personeelsplatform is voor het bedrijf een belangrijke eigenschap. Net zoals de aantrekkelijke tarieven die Pack hanteert. “Wij kiezen voor Pack omdat wij door hun scherpe tarieven onze eigen ‘studententarieven’ kunnen blijven rekenen."

"Maar dit is zeker niet het enige dat telt voor ons: juist het in eigen hand houden van real time vacatures, de sollicitatieprocedure en de selectie werkt echt heel goed. Daarnaast zijn de mensen van Pack zelf heel goed bereikbaar voor vragen of overleg en denken ze graag met ons mee om onze doelen te bereiken. Een mooi partnerschap”, zegt Holsboer tot besluit.

Informatie

Ondernemers die net zoals Studentvooralles.nl geregeld extra werkkracht nodig hebben of bedrijven die incidenteel extra handen kunnen gebruiken, vinden alle informatie over snel, eenvoudig en vooral efficiënt (tijdelijk) personeel inhuren op Pack.nl.”