Nieuws Regio

Jeroen van der Sanden nieuwe partner HLB Van Daal & Partners

Jeroen van der Sanden AA RB wordt op 1 juli 2016 benoemd tot partner van accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Van Daal & Partners in Dongen. Met een derde partner onderstreept HLB Van Daal & Partners de ambitie om in de regio Dongen en West-Brabant verder te groeien en de dienstverlening uit te bouwen.

HLB Van Daal & Partners 1 juli 2016

Hlb 4

Sinds 2013 is Jeroen van der Sanden (43) als accountant werkzaam bij HLB Van Daal & Partners - Accountants & Belastingadviseurs in Dongen. Zowel op het gebied van accountancy als op fiscale advisering kan een beroep worden gedaan op Jeroen. Hij is zijn carrière binnen de accountancy gestart in 1996 en in 2001 heeft hij de opleiding Register Belastingadviseur afgerond. Per 1 juli is hij partner bij het HLB-kantoor in Dongen (werkgebied Dongen-Waalwijk), waar hij samen met de huidige partners Michel van den Broek en Pascal Kosters leiding zal geven.

Optimalisatie dienstverlening

Het kantoor in Dongen telt zo’n 25 professionals en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het MKB en ondernemers met internationale ambities. Met de toetreding van Jeroen is het full-service kantoor klaar voor verdere groei. Met drie partners kan de dienstverlening aan bestaande cliënten verder geoptimaliseerd worden en is daarnaast tijd beschikbaar om het netwerk verder uit te bouwen.

De markt in Brabant en Limburg is volop in beweging. HLB Van Daal & Partners heeft vele specialisten in huis die onze cliënten uitstekend kunnen bijstaan. Daarnaast kan een beroep worden gedaan op het nationale én internationale netwerk van HLB.

Dicht bij klanten

HLB Van Daal & Partners staat nu onder leiding van 22 partners. De 10 vestigingen van HLB Van Daal & Partners hebben sterke regionale wortels in Brabant, Limburg én Amsterdam en maken deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan 130 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, die zowel lokaal als internationaal opereren. Onze 275 professionals zijn betrokken, dichtbij, oplossingsgericht, vooruitstrevend en ondernemend. Heldere dienstverlening, loyaal aan de klant en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB. U kunt zorgeloos ondernemen, HLB regelt het…

www.hlb-van-daal.nl.