Advertorial van De Goese Golf

Advertorial Regio

Dit zijn de voordelen van vergaderen langs de golfbaan

Wat wakkert creativiteit aan? Een plek buiten de deur zoals De Goese Golf. Een pareltje, gelegen in een groene oase van rust, aan de Oosterschelde. Tussen het vergaderen door even een balletje slaan, kan vanaf het dakterras.

TIMO VAN DE KASTEELE | Foto: Marcelle Davidse 23 maart 2019

Goese golf c marcelle davidse dagblad branded

Steeds maar op dezelfde plek vergaderingen maakt inspiratieloos. Wekelijks naar dezelfde stoelen, dezelfde schilderijen aan dezelfde muur kijken, tot het tijd is voor verandering. Een nieuwe ruimte of omgeving zorgt voor nieuwe ideeën en wakkert creativiteit aan. Bij voorkeur buiten de deur, wat volgens recent onderzoekt veel effectiever is. Daar is De Goese Golf op ingericht, net boven Goes, centraal in de provincie. Waar rust en ruimte overheersen. In de vergaderzaal, met rondom glas, kijk je in alle windrichtingen uit over de golfbaan. "Behalve dat je er balletje kunt slaan, noemt directrice Jannemieke de Visser het vooral "een ontmoetingsplek voor zakelijke afspraken."

Bij De Goese Golf heb je geen afleiding van collega's die nog even binnen lopen. Geen rumoer van de afdeling. Geen mailtjes, telefoontjes en berichtjes die nog snel even aandacht nodig hebben. Niets van dat alles. "Van klanten horen wij geregeld dat het zo fijn is even weg te zijn van de dagelijkse werkzaamheden." Met een smartbord, geluidsinstallatie en wifi is De Goese Golf van alle moderne gemakken voorzien. "Teams tot 120 personen kunnen hier terecht. Wie de vergadering even wil onderbreken, kan een golfclinic inlassen. Heb je ervaring, dan kun je vanaf het dakterras bij de vergaderzaal een poging wagen om een balletje te slaan naar hole 9." Regelmatig ziet Visser businessclubs, banken, verzekeraars en Zeeuwse ondernemers neerstrijken.

"Het zijn de centrale ligging en de rust die onze klanten aanspreken. We regelen graag alles voor ze. Van borrel, broodjeslunch tot uitgebreid diner. In onze brasserie is alles mogelijk." Ondernemersorganisatie VNO-NCW organiseert bij De Goese Golf lunchbijeenkomsten. "Omdat het een fijne plek is", zegt regiomanager Cees Pille. "Niet te formeel, met goede faciliteiten en altijd een prima lunch. Voor onze klanten is het bovendien fijn dat er altijd volop gratis parkeerplek is." De golfbaan is er ook teamuitjes. De Visser: "Wij organiseren ook golfclinics voor kleine groepen. Op die manier leer je je collega's op een andere manier kennen. Ontzettend ontspannend na een vergadering. Even lekker jezelf uitleven op onze golfbaan. Misschien ontdek je daarin wel een nieuwe sport."